Явно е станала по-търсена и са решили да спечелят още отгоре
Значи на нея да скачам и да забравям.. Gaggia
AEG
Arieli
Ariete
Beko
Bosch
Brasilia
Briel
Daewoo
DeLonghi
Diplomat
Electrolux
Elite
Fagor
Gaggia
Illy
Jura
Kenwood
Krups
Monix
Miele
Moulinex
Neo
Philips - Saeco
Rohnson
Rowenta
Явно е станала по-търсена и са решили да спечелят още отгоре
Значи на нея да скачам и да забравям.. Gaggia
На практика, според мен, машините са еднакви. Разликите са цвят, лайстнички, лампички и др. търговски номерца.
Разликата е единствено в промото с 30-дневния период от време, в който можеш да върнеш продукта.Тези кафемашини Gaggia от такъв ранг не са по-добри в правенето на кафе от Philips-Saeco.
Моят съвет е да си вземеш Саекото с най-ниската цена!И аз си мислех, че имат разлики, но се оказа, че заради инокса и металния корпус същата машина търпи метаморфоза от ~190-240 до ~350 лв и то заради един метален корпус от инокс.Тази която си харесал е без метална решетка на скаричката и може да ти е проблем за чашите.
Гледат се и други работи,ама да не ви развалям кефа
Владо не загатвай, а директно си го кажи, защото момчето чака най-вероятно мнения за да може да направи избор!
Бе да я отнася момчето! Екстра си е за цената.
Сега тоя Владо ще почне да ми философства за това, какъв бил бойлера - от алумин или от чугуниий... и прочие щуротии.
Ми момчето да хване дръжката на еволюшъна и да види от какво е направена/колко тежи/.Да се поразрови и да види бойлера какъв е.Мощността също е от значение и така.А между другото в къщи съм.с Saeco giro plus
Този пост е редактиран от VLADO 66; 30-12-13 в 23:55.
Няма смисъл от спорове!Да и аз разбрах, че са с алуминиев бойлер, но също така разбрах, че и при добра употреба(с почистване с препарат от време на време)живота й ще е много по-дълъг!А и няма вечна техника като от едно време всичко е направено да старее прекалено бързо
Благодаря ви за отговорите ! Наистина няма смисъл от спор ! Явно ще поръчам Саеко 8323. Исках да чуя коментари и насоки все пак
По принцип не съм спореща натураКато си купувам някаква техника обичам да се заровя издълбоко в проблемата,да си преброя семките и бонбонките в джобчето за да видя до кое стъпало мога да се кача и да извърша свещенодействието the best /gadget/money can buy
Този пост е редактиран от VLADO 66; 31-12-13 в 09:37.
Разликите са козметични Saeco Odea Giro V2 Vs Saeco Odea Giro Plus from espressoitalia.com.au - YouTube
Saeco Primea Cappuccino Ring -моля за Вашите мнения и препоръки за този модел....