Elica или Teka, в никакъв случай Eurolux, защото такава марка не съществува( поне не лицензирана). От собствен опит знам колко много лъжат за капацитета на абсорбаторите си.
Здравейте, моля да ми препоръчате марка и модел на аспиратор, ще се използва в помещение трапезария с кухня и въздуха ще се извежда от терасата навън. Бюджета е около 200-250 лв. Поздрави и успешен ден!
Понеже не си уточнил, какъв монтаж аспиратор търсиш, стрелям в тъмното с един модел за вграждане. CONCEPTA SL 400 LX Мощен, сравнително тих... и за парите си хич не е лош.
Аз вече взех TEKA CNL/1 2002 IX - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-CNL/1-2002-IX, дано да не съм сгрешил
Добър избор.Не си згрешил. Със здраве да си го ползвате.
Здравейте!Препоръчайте аспиратор до 200лв преко сили.Досега имах това Промо Техника-Eurolux Flexa HIP,но за 5 години му взехме душичката.Една от лампите даде на късо изгоря платката и след нея директно мотора.
Някой да има някаква информация за това BORA GmbH - bora.com
изглежда доста добра технология, само че цените са четири цифрени.
Нещо конкректно ли имаш предвид или просто си гледаш фирмата?
Вчера и аз видях рекламата им по Евроспорт май беше и определено ми привлече вниманието. Имайки се предвид, че е made in Germany цената ще е доста солена и не за всеки.
Който може да си го позволи що пък да не опита![]()
Въпреки цената гледам скептично на продукти, които вървят срещу природните закони. Как така горещата пара тръгва директно надолу? Какъв дебит трябва да има това чудо, за да я принуди да направи това? Ако е на рецилкулация добре, ами ако изхвърля навън какво ще става в тази кухня от течението?
Здравейте,
търся си аспиратор, но средствата са ограничени - 100-150 лв макс. Затворена кухня около 12 квадрата с нова пвц дограма. Аспиратора ми е по-удобно да не е за вграждане...ще съм много благодаре на някакви предложения, тъй като наистина не знам какво да гледам...![]()
Този пост е редактиран от VLADO 66; 21-06-14 в 12:35.