Elica или Teka, в никакъв случай Eurolux, защото такава марка не съществува( поне не лицензирана). От собствен опит знам колко много лъжат за капацитета на абсорбаторите си.
Здравейте, моля да ми препоръчате марка и модел на аспиратор, ще се използва в помещение трапезария с кухня и въздуха ще се извежда от терасата навън. Бюджета е около 200-250 лв. Поздрави и успешен ден!
Понеже не си уточнил, какъв монтаж аспиратор търсиш, стрелям в тъмното с един модел за вграждане. CONCEPTA SL 400 LX Мощен, сравнително тих... и за парите си хич не е лош.
Аз вече взех TEKA CNL/1 2002 IX - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-CNL/1-2002-IX, дано да не съм сгрешил
Добър избор.Не си згрешил. Със здраве да си го ползвате.
Здравейте!Препоръчайте аспиратор до 200лв преко сили.Досега имах това Промо Техника-Eurolux Flexa HIP,но за 5 години му взехме душичката.Една от лампите даде на късо изгоря платката и след нея директно мотора.
Някой да има някаква информация за това BORA GmbH - bora.com
изглежда доста добра технология, само че цените са четири цифрени.
Нещо конкректно ли имаш предвид или просто си гледаш фирмата?
Вчера и аз видях рекламата им по Евроспорт май беше и определено ми привлече вниманието. Имайки се предвид, че е made in Germany цената ще е доста солена и не за всеки.
Който може да си го позволи що пък да не опита
Въпреки цената гледам скептично на продукти, които вървят срещу природните закони. Как така горещата пара тръгва директно надолу? Какъв дебит трябва да има това чудо, за да я принуди да направи това? Ако е на рецилкулация добре, ами ако изхвърля навън какво ще става в тази кухня от течението?
Здравейте,
търся си аспиратор, но средствата са ограничени - 100-150 лв макс. Затворена кухня около 12 квадрата с нова пвц дограма. Аспиратора ми е по-удобно да не е за вграждане...ще съм много благодаре на някакви предложения, тъй като наистина не знам какво да гледам...
Този пост е редактиран от VLADO 66; 21-06-14 в 12:35.