.......МОЛЯ ЗА ОТЗИВИ ЗА ЕЛ.УРЕДИТЕ ЗА ВГРАЖДАНЕ НА FRANKE!НЯКОЙ ПОЛЗУВА ЛИ ТАКИВА,КЪДЕ СЕ ПРАВЯТ И ДОБЪР И СЕРИОЗЕН ЛИ Е СЕРВИЗА ИМ В БЪЛГАРИЯ!?...ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ!
.......МОЛЯ ЗА ОТЗИВИ ЗА ЕЛ.УРЕДИТЕ ЗА ВГРАЖДАНЕ НА FRANKE!НЯКОЙ ПОЛЗУВА ЛИ ТАКИВА,КЪДЕ СЕ ПРАВЯТ И ДОБЪР И СЕРИОЗЕН ЛИ Е СЕРВИЗА ИМ В БЪЛГАРИЯ!?...ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ!
само бих те помолил да пишеш с малки букви, както пишеш и в другите си постове
То малките букви са и най малкия кахър,ама толкова никой ли не използува уредите с тази марка,та да каже-читави ли са или не!?........
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,22317.0.html
ПРАВИЛА НА ФОРУМА
чл. 11. Писането на мнения изцяло с главни букви е забранено.
За теб може и да са малък кахър, за мен са значително по-голям.
Не разбирам идеята да се изхождате (неспазвате правилата) точно там, където очаквате някаква помощ...
Съжалявам, получаваш 3 дни наказание - след забележка от администратор не си взел необходимите мерки да поправиш грешката си!
Съветвам те да използваш дните за да се запознаеш добре с правилата на форума с цел да ги спазваш при бъдещо участие в дискусиите.
...Та да си дойдем на думата след три дни в които бях тежко наказан,и аха да си направя сепуко!...Ама нейсе,викам си "оти да се кося"!?....И нека да се знае,че не търся помощ,никой няма да ми плаща уредите,просто искам мнение/я/ за уредите на Франке!Дано не съм объркал нещо,че батковците пак да ме накажат!Така,шрифт..ок,правопис...добре..Е,публикувам го и.....чакам!
...Гледам,че 284 са прегледали написаното,ама един ли няма бе хора ,дето да ползува ел.уреди на ФРАНКЕ!?Не говоря за мивки и батерии,а за фурна,котлон,аспиратор,съдомиялна!....Пък да не е като са ме наказали и нещо да са замотали по тематаытъй де,някоя врътка да е направена за са се игнорират мнения!....Надушвам дългата ръка на Мосад,МИ5,ЦРУ или.....талибанските спец. служби!
Друже Чешки или пък Словашки - тъй да знаеш.Единствения талибанИц - тук съм ази.Но за беда зла - и макар спец.служба модератор да завеждах аз доскоро - то за уреди таквизи съм недочувал даже.
Ейй,как един отзив за тези ел. уреди не получих,само някаква тъпня........
Хайде по-полека!