Здравейте!
Предстои ми вземането на пасатор. Може ли да ме насочите ,кои са основните критирии за избор на такова устройство.Е ако ми подскажете и модела и марката.....................благодаря!
Поздрави !![]()
Здравейте!
Предстои ми вземането на пасатор. Може ли да ме насочите ,кои са основните критирии за избор на такова устройство.Е ако ми подскажете и модела и марката.....................благодаря!
Поздрави !![]()
аз съм с един Braun от... 7-8 години и не е мръднал
надали моделът още съществува, важното е да си късметлия, защото както има такива като моите, така има пак Braun, сдали багажа след 3 месеца, така и китайо-турски боклуци - ветерани
все пак аз бих дал 20-ина лева отгоре, но за по-свястна марка
+1 Braun. По скъпи, но са трайни и си избиват паричките. Модела според нуждите.
И аз съм за Браун,докато не му се счупи пластмасата-няма горене или клеясване.Колкото за модел-зависи кво ти трябва,само пасатор или и други глупости.
Аз съм един ...... Елит за 17лв вече детето стана на 1.8 год ползва се честио, от поне 4 години го имаме.
Няма какво да му мислиш чак толкова ....
Браун, Филипс, Мулинекс, Бош, Кенууд, Солак...Първоначално публикувано от agk
За предпочитане е накрайника да е изцяло метален, а не само ножа. Добре е да има регулиране на скоростта, но не е задължително. Също така е хубаво да има купа за рязане/кълцане. Много е удобна за чесън, орехи, копър, магданоз и прочие подправки. На твое място, бих избягвал съвсем боклучавите от 20лв. За 60-90лв вече може да се купи прилична машинка.
П.С. Ето това примерно си струва SOLAC BA 5626
От скука ли, от нерви ли... ама днес реших да си купя пасатор. Старият Браун още работи, въпреки 25-те си години и само 200W. Сега реших да купя нещо, с повече аксесоари, възможности и мощ... Избрах "Black + Decker BXHBA1500E". Купих го... пък после се замислих: "Ами аз не питах в "Сетком" дали B+D вече не е търговска марка, която са купили комшиите турци и не ги произвеждат в някой гараж...... Знаете ли нещо по въпроса за бълващата малки домакински уреди "уж" американска марка???