Здравейте!
Предстои ми вземането на пасатор. Може ли да ме насочите ,кои са основните критирии за избор на такова устройство.Е ако ми подскажете и модела и марката.....................благодаря!
Поздрави !
Здравейте!
Предстои ми вземането на пасатор. Може ли да ме насочите ,кои са основните критирии за избор на такова устройство.Е ако ми подскажете и модела и марката.....................благодаря!
Поздрави !
аз съм с един Braun от... 7-8 години и не е мръднал
надали моделът още съществува, важното е да си късметлия, защото както има такива като моите, така има пак Braun, сдали багажа след 3 месеца, така и китайо-турски боклуци - ветерани
все пак аз бих дал 20-ина лева отгоре, но за по-свястна марка
+1 Braun. По скъпи, но са трайни и си избиват паричките. Модела според нуждите.
И аз съм за Браун,докато не му се счупи пластмасата-няма горене или клеясване.Колкото за модел-зависи кво ти трябва,само пасатор или и други глупости.
Аз съм един ...... Елит за 17лв вече детето стана на 1.8 год ползва се честио, от поне 4 години го имаме.
Няма какво да му мислиш чак толкова ....
Браун, Филипс, Мулинекс, Бош, Кенууд, Солак...Първоначално публикувано от agk
За предпочитане е накрайника да е изцяло метален, а не само ножа. Добре е да има регулиране на скоростта, но не е задължително. Също така е хубаво да има купа за рязане/кълцане. Много е удобна за чесън, орехи, копър, магданоз и прочие подправки. На твое място, бих избягвал съвсем боклучавите от 20лв. За 60-90лв вече може да се купи прилична машинка.
П.С. Ето това примерно си струва SOLAC BA 5626