Клипът е явна анти-реклама на продукта. Неможе да държиш цена ако продукта ти не струва според мен.
Код не ти се е налагала гаранционна поддръжка предполагам щото и аз мисля от амазон да я взимам машината
Клипът е явна анти-реклама на продукта. Неможе да държиш цена ако продукта ти не струва според мен.
Код не ти се е налагала гаранционна поддръжка предполагам щото и аз мисля от амазон да я взимам машината
Не се е появявал проблем и не мога да дам впечатления от гаранционната поддръжка.
Мерси за инфото сега остава само да поръчам.
- - - Обновено - - -
Мерси за инфото сега остава само да поръчам.
Оф,сега съм в техното и пробвах мулинекса-по шумен е моторът и каната е на нивото на плота и опира,а оттам и вибрации.Филипса пук при старт на втора степен се завърта на половин оборот близо и е стряскащо-трябва да се придържа с ръка отстрани.Пробвах и един Браун на сущата цена,а е и малко по тиха е 800w. мотора J300 е точния модел.И сега съм в чуденка.От тези трите модела само Мулинекса има антикапкова система.
Ако се спреш на филипса в амазон е на 160 лв в техното е 250 само отбелязвам.
Каква е тази антикапкова система?
На "чупурката" се спира достъпа на сок-обикновено се щрака на горе-като махнеш каната да не капе по плота.
Аз си взех http://www.technopolis.bg/b2c/detail...izstiskvachka- от карфур за 100лв. преди няколко месеца и си работи без грешка.
Ами взех този филипс HR 1869/60 ,като вдигнах летвата на 309лв,като той е с обратна цедка,за по малка фира на сок в пулпата уж.
Честито много витамини да консумираш занапред
Мерси,като се прибера ще го пробвам и ще пиша.На този модел поне крачетата са заменени с полусвери да ги нареча,за по голяна устойчивост и при старт на втора степен не мърда.
Задълвително пиши впечатления и отзиви за машинката.
Вече опитах първият фреш от ябълки и моркови-страхотен стана.Звукът от мотора е като на модела от темата,като са с еднаква мощност от 700W, и явно е еднакъв.Много добро се е получило с това ''обратно '' поставяне на филтъра,като резултата е много лесното му изваждане от зацепването му със задвижващата ос-при филтърът поставен с широката си част нагоре изпитах доста затруднения при изваждането му при няколко марки и модели,докато тук с широката му част надолу,просто го подхващаш под ръба и дърпаш леко нагоре-излиза без никакво усилие.Пише на страницата от магазина,че има антикапкова система модела,но май не.
Иначе има доста голяма устойчивост при сух старт,за разлика от HR1861 и не мърда изобщо,без да е нужно да се придържа с ръка,като и разгобяването и от там измиването е доста улеснено тук.Пулпата беше доста суха,но нямам преки наблюдения върху друга сокоизстисквачка.
diksanal как е придобивката прави ли яки сокчета?? Мисля и аз днес да се обзаведа с една като твоя модел.
p0ckata,по горе съм описал накратко,но както казах нямам база за сравнение,и особено дали този филипс е да кажем три пъти по добър, от сокоизстисквачка от стотина лева?
А сега я погледнах, и са я намалили с около 40лв.-по изгодно е.
Вече даже я изтествах. Малко ме разочарова че неможа да изстиска 4 моркова наведнъж но ще го преглътна. И да прави много хубави фрешчета сравнение с едно делонги къде го имах преди години и хубаво че се счупи щото то си бе мъка не удоволствие както е сега.