Здравейте, съфорумци! С жена ми искаме да си вземем котлон четворка за нова кухня и изобщо не знам какво да гледам и на кои марки да обръщам внимание. Продавач консултантите знам, че и те знаят колкото работата им изисква. Дали да е керамичен или индукционен? Кои марки са за предпочитане? Whirpool, Gorenje, AEG, Samsung, Indesit, Teka, Pyramis? Има ли специфичен параметър за който е добре да следя?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Освен AEG има ли и други марки, които не са космически суми? Какво ви е мнението за стоките с транспортни дефекти? Ще съм много благодарен, ако степенувате марките по "хубост"...
 Освен AEG има ли и други марки, които не са космически суми? Какво ви е мнението за стоките с транспортни дефекти? Ще съм много благодарен, ако степенувате марките по "хубост"...  или по - точно от кои да бягам. Знам, че в момента на пазара има много марки, които не са това което са били и затова съм объркан.
 или по - точно от кои да бягам. Знам, че в момента на пазара има много марки, които не са това което са били и затова съм объркан.

Първоначално публикувано от boqnkov
 Първоначално публикувано от boqnkov 

.
.