От години си търся някакъв уред за рязане на колбаси - салами, луканки и други подобни. Трябва ми нещо с минимални габарити, но до сега не съм намирал нещо, което да ме устройва.
От години си търся някакъв уред за рязане на колбаси - салами, луканки и други подобни. Трябва ми нещо с минимални габарити, но до сега не съм намирал нещо, което да ме устройва.
аз имам такова:
https://bazar.bg/obiava-19656865/rac...azane-na-hliab
но откъдето и да го погледнеш, пак заема много място...
за ел.нож мислил ли си?
Ако напишеш какви размери те устройват има по-голяма вероятност някой да се включи. В Кауфланд понякога пускат едни пластмасови, електрически сгъваеми. Аз имам такава, но не е за интензивна употреба. Ползвам я когато имаме гости и трябва да нарежа нещо сухо. Колкото по-сухо, толкова по-добре реже. Не е кой знае какво, но и цената беше 50 лв. по спомен.
Навремето много избирах и накрая купих един Зелмер, че беше най-добре откъм сглобка. Сега погледнах, че цените на модела са скочили с 50%. Останалите марки, бяха като правени в час по трудово. Та най-добре да се отиде в някой нещо-маркет и да се напипка на място. Много хубава работа върши такава машинка, особено ако не си маниак на кухненски ножове. Макар че последните би трябвало да те устроят откъм изискване за минимални размери...![]()
За големината не мога точно да определя, но ще се използва епизодично в домакинството. Не съм виждал из моя град някъде да продават такова нещо, а и с търсачката нямам успех. Ако ме насочите към някой он-лайн магазин ще бъда благодарен.
Благодаря. Набелязах си няколко от по-евтините и мисля, че ще вършат работа.