От години си търся някакъв уред за рязане на колбаси - салами, луканки и други подобни. Трябва ми нещо с минимални габарити, но до сега не съм намирал нещо, което да ме устройва.
От години си търся някакъв уред за рязане на колбаси - салами, луканки и други подобни. Трябва ми нещо с минимални габарити, но до сега не съм намирал нещо, което да ме устройва.
аз имам такова:
https://bazar.bg/obiava-19656865/rac...azane-na-hliab
но откъдето и да го погледнеш, пак заема много място...
за ел.нож мислил ли си?
Ако напишеш какви размери те устройват има по-голяма вероятност някой да се включи. В Кауфланд понякога пускат едни пластмасови, електрически сгъваеми. Аз имам такава, но не е за интензивна употреба. Ползвам я когато имаме гости и трябва да нарежа нещо сухо. Колкото по-сухо, толкова по-добре реже. Не е кой знае какво, но и цената беше 50 лв. по спомен.
Навремето много избирах и накрая купих един Зелмер, че беше най-добре откъм сглобка. Сега погледнах, че цените на модела са скочили с 50%. Останалите марки, бяха като правени в час по трудово. Та най-добре да се отиде в някой нещо-маркет и да се напипка на място. Много хубава работа върши такава машинка, особено ако не си маниак на кухненски ножове. Макар че последните би трябвало да те устроят откъм изискване за минимални размери...
За големината не мога точно да определя, но ще се използва епизодично в домакинството. Не съм виждал из моя град някъде да продават такова нещо, а и с търсачката нямам успех. Ако ме насочите към някой он-лайн магазин ще бъда благодарен.
Благодаря. Набелязах си няколко от по-евтините и мисля, че ще вършат работа.