Купих си IrDA USB infrared , но не знам какви настройки да направя, за да прехвърлям файлове от лаптопа на компютъра и обратно.Лаптопа е с WIN 98, компа е с XP . Може ли някой да ми помогне? Благодаря предварително.
Купих си IrDA USB infrared , но не знам какви настройки да направя, за да прехвърлям файлове от лаптопа на компютъра и обратно.Лаптопа е с WIN 98, компа е с XP . Може ли някой да ми помогне? Благодаря предварително.
Това са настройките за Winboze Xp, за 98 трябва да е долу-горе същото. Десен бутон на My Computer/ Properties/ езиче Hardware - там - Device Manager. Оттам се изтрелваш към Infrared Devices /или там както ти е името на Червената точка след това даваш на Properties и оттам на IrDA settings.Оттам базкай, но имай в предвид, че максималната скорост е 115к и за по-големи файлове едва ли ще може да ти свърши работа, но тук вече ти си знаеш . . .
Поздрави и дано съм помогнал
Благодаря за отговора! Проблема го реших по друг начин-купих си USB flash memory и сега работя на принципа copy/paste и съм супер доволен .
Да си беше взел рутер и шернал една папка,щеше да си спестиш ходенето с флашката между двата компа))