Дори и на малък 15,4" екран. Разликата между HDTV и DVDRip е повече от осезаема. Особенно ако се вглеждаш в детайлите.
Дори и на малък 15,4" екран. Разликата между HDTV и DVDRip е повече от осезаема. Особенно ако се вглеждаш в детайлите.
Да към самсунг 40б650 ще се връзва лаптопа. Омръзна ми да конвертирам звука от дтс към ац3, и за това питах дали вървят 1080п филми. Иначе аз досега не съм гледал двд рип, който да е с по-добро качество от хдтв.
Добре , разбира се че има разлика , но откъде сваляте FULLHD филми ?Наблягам на FULLHD 1080P.Първоначално публикувано от stenly
99% от релийзите , качени в Маймунда са с размер 4.5Gb , и битрейт около 6000 Mbps , което е дори доста под стандарта 720P (~10 000 Mbps),
3-часовият филм Аватар например, ако е FULLHD, с видео битрейт ~30.00 Mbps трябва да има рзмер над 40 Gb.
Изключение на двайсетина торента на National Geografic Chanel ,или Discovery ,които са истинско ХД.
Само сега да не кажете , че всички имате HD плеери , и си купувате Blu-ray дискове , за да гледате FULL HD.
http://hd-torrents.org/torrents.php аз свалям филми от тук. Само хд материал. 1080п филми с размер от 8 до 18гб колкото искаш. Ако нямаш покана ще ти пратя. Иначе телевизора ми има вграден плеър, който чете мкв фаилове. Но не поддаржа дтс и постоянно трябва да конвертирам звука от дтс към ац3. Вече с лаптопа тази процедура ще се прави по рядко.
Здравейте, спрял съм се на този модел лаптоп http://www.gogo-bg.net/sony-vaio-vpc...um-p-4654.html, ще се ползва за филми, музика и интернет. Знам, че модела е нов но ако някой има наблюдение да сподели.
Сони -зайо нямат сервиз в България ако не знаеш,сервиза е в Белгия.Не може да си сигурен,че нищо няма да се случи -техника е все пак макар и от Сони.И те се развалят.
След много мислене и четне се спрях на HP Pavilion DV6-2106ea или Dell XPS 16 мисля че беше, видях го в Мултирама но не ми хареса това че е шумен, клавиатурата грееше и затова се ориентирах към HP-то, което всъщност незнам как работи.
Dell имат 3-ри години международна гаранция Next Bussines Day, HP имат 1-на година стандартно .... малко съм в шах. Сумата, която ще вложа не е малка, предпочитам да съм предпазлив с покупката.
Моля само за сериозни мнения по темата.
Dell : http://cgi.ebay.co.uk/Dell-STUDIO-XP...item2a057c1341
HP: http://www.laptopsdirect.co.uk/HP_Pa...fsource=ldawin
Dell XPS 16 няма нищо общо с HP Pavilion DV6-2106ea като качество на изработка и клас.Аз лично не бих се замислял и бих взел DELL-а веднага!
Доколкото знам с моите лаически познания, специално този дел отговаря на стандарт МИЛНЕТ еди колко си за позлване в армията на НАТО.Ето защо едва ли може да става въпрос за каквото и да е сравнение.Първоначално публикувано от dyanakiev
Моля за помощ от технически грамотните.Въпросите с а ми:
1.Кои части на лап топ-а могат да се ъпгрейдват само с замяна(слотове или други портове) без запояване/разпояване -РАМ памет, видео карта, процесор, хард драйв?
2. кои части се сменят като се отпояват старите и н а тяхно място се запояват новите ?
Информацията ще ми помогне при избор на компютъур през следващият 1-2 месеца(казаха ми че се очакват новите модели).
БЛАГОДАРЯ Предварително
ами почити всички части, в смисъл - рамата, процесора, видео картата, ако е отделна, но трябва да се знае, че видео карти за лаптоп ( mxm ) се намират трудно на пазара, и има три вида.
Дъното също може да се подменя, тъй, че горе долу всичко...
XPS-серията на DELL е обагрена с много проблеми. При голяма част от тях гори видеото между 6 и 12 месеца след покупката. Проблемите им са същите като при много от моделите DV на HP и това е предимно заради Nvidia. Отделно - специално за XPS16 - изнесения капак-lcd при отворено положение е много шикозен, но и всичко което излиза от вентилатора попада на лсд-то, само две усб-слота и то....само от лявата страна, замръзвания и откази на клавиатурата след sleep режим и т.н. "приятни" бъгове и недомислици.Първоначално публикувано от dyanakiev
При ценовата гама за която говориш аз не бих взел нито от единия нито от другия производител а бих се насочил към SONY.
Здравейте,искам да си купя лаптоп,като пари да е до 1500 лв.ще го ползвам за интернет,искам да има извод за ТВ за да гледам филмите на ЛСД телевизор,да има WiFi,ще се носи от време на време извън дома като пътувам някъде за да има нещо за занимавка.какво бихте препоръчали?
Това дали си заслужава Лаптоп Acer Aspire Timeline AS5810TG-944G50Mn
Аз лично бих се загледал по някой модел на Асус ! За занимавка има доста по-подходящи портативни устройства , като MID Tablet PC !