Страница 19 от 69 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1027
Like Tree60Одобрявам

Laptop, Ultrabook, Netbook - помощ при избор на преносими компютри.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re:Помощ при избор на преносими компютри.

Дори и на малък 15,4" екран. Разликата между HDTV и DVDRip е повече от осезаема. Особенно ако се вглеждаш в детайлите.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Да към самсунг 40б650 ще се връзва лаптопа. Омръзна ми да конвертирам звука от дтс към ац3, и за това питах дали вървят 1080п филми. Иначе аз досега не съм гледал двд рип, който да е с по-добро качество от хдтв.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

скоро няма да има

5. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Дори и на малък 15,4" екран. Разликата между HDTV и DVDRip е повече от осезаема. Особенно ако се вглеждаш в детайлите.
    Добре , разбира се че има разлика , но откъде сваляте FULLHD филми ?Наблягам на FULLHD 1080P.
    99% от релийзите , качени в Маймунда са с размер 4.5Gb , и битрейт около 6000 Mbps , което е дори доста под стандарта 720P (~10 000 Mbps),
    3-часовият филм Аватар например, ако е FULLHD, с видео битрейт ~30.00 Mbps трябва да има рзмер над 40 Gb.

Изключение на двайсетина торента на National Geografic Chanel ,или Discovery ,които са истинско ХД.

Само сега да не кажете , че всички имате HD плеери , и си купувате Blu-ray дискове , за да гледате FULL HD.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

http://hd-torrents.org/torrents.php аз свалям филми от тук. Само хд материал. 1080п филми с размер от 8 до 18гб колкото искаш. Ако нямаш покана ще ти пратя. Иначе телевизора ми има вграден плеър, който чете мкв фаилове. Но не поддаржа дтс и постоянно трябва да конвертирам звука от дтс към ац3. Вече с лаптопа тази процедура ще се прави по рядко.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Здравейте, спрял съм се на този модел лаптоп http://www.gogo-bg.net/sony-vaio-vpc...um-p-4654.html, ще се ползва за филми, музика и интернет. Знам, че модела е нов но ако някой има наблюдение да сподели.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Сони -зайо нямат сервиз в България ако не знаеш,сервиза е в Белгия.Не може да си сигурен,че нищо няма да се случи -техника е все пак макар и от Сони.И те се развалят.

10. Тук е от
    Aug 2008

След много мислене и четне се спрях на HP Pavilion DV6-2106ea или Dell XPS 16 мисля че беше, видях го в Мултирама но не ми хареса това че е шумен, клавиатурата грееше и затова се ориентирах към HP-то, което всъщност незнам как работи.
    Dell имат 3-ри години международна гаранция Next Bussines Day, HP имат 1-на година стандартно .... малко съм в шах. Сумата, която ще вложа не е малка, предпочитам да съм предпазлив с покупката.

Моля само за сериозни мнения по темата.

Dell : http://cgi.ebay.co.uk/Dell-STUDIO-XP...item2a057c1341

HP: http://www.laptopsdirect.co.uk/HP_Pa...fsource=ldawin

11. Member Аватара на shanto
    Тук е от
    Feb 2008

Dell XPS 16 няма нищо общо с HP Pavilion DV6-2106ea като качество на изработка и клас.Аз лично не бих се замислял и бих взел DELL-а веднага!

12. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от dyanakiev
    След много мислене и четне се спрях на HP Pavilion DV6-2106ea или Dell XPS 16 мисля че беше, видях го в Мултирама но не ми хареса това че е шумен, клавиатурата грееше и затова се ориентирах към HP-то, което всъщност незнам как работи.
    Dell имат 3-ри години международна гаранция Next Bussines Day, HP имат 1-на година стандартно .... малко съм в шах. Сумата, която ще вложа не е малка, предпочитам да съм предпазлив с покупката.

Моля само за сериозни мнения по темата.

Dell : http://cgi.ebay.co.uk/Dell-STUDIO-XP...item2a057c1341

HP: http://www.laptopsdirect.co.uk/HP_Pa...fsource=ldawin
    Доколкото знам с моите лаически познания, специално този дел отговаря на стандарт МИЛНЕТ еди колко си за позлване в армията на НАТО.Ето защо едва ли може да става въпрос за каквото и да е сравнение.

Моля за помощ от технически грамотните.Въпросите с а ми:

1.Кои части на лап топ-а могат да се ъпгрейдват само с замяна(слотове или други портове) без запояване/разпояване -РАМ памет, видео карта, процесор, хард драйв?

2. кои части се сменят като се отпояват старите и н а тяхно място се запояват новите ?

Информацията ще ми помогне при избор на компютъур през следващият 1-2 месеца(казаха ми че се очакват новите модели).

БЛАГОДАРЯ Предварително

13. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

ами почити всички части, в смисъл - рамата, процесора, видео картата, ако е отделна, но трябва да се знае, че видео карти за лаптоп ( mxm ) се намират трудно на пазара, и има три вида.
    Дъното също може да се подменя, тъй, че горе долу всичко...

14.  

15. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от dyanakiev
    След много мислене и четне се спрях на HP Pavilion DV6-2106ea или Dell XPS 16
    XPS-серията на DELL е обагрена с много проблеми. При голяма част от тях гори видеото между 6 и 12 месеца след покупката. Проблемите им са същите като при много от моделите DV на HP и това е предимно заради Nvidia. Отделно - специално за XPS16 - изнесения капак-lcd при отворено положение е много шикозен, но и всичко което излиза от вентилатора попада на лсд-то, само две усб-слота и то....само от лявата страна, замръзвания и откази на клавиатурата след sleep режим и т.н. "приятни" бъгове и недомислици.

При ценовата гама за която говориш аз не бих взел нито от единия нито от другия производител а бих се насочил към SONY.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,искам да си купя лаптоп,като пари да е до 1500 лв.ще го ползвам за интернет,искам да има извод за ТВ за да гледам филмите на ЛСД телевизор,да има WiFi,ще се носи от време на време извън дома като пътувам някъде за да има нещо за занимавка.какво бихте препоръчали?

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Това дали си заслужава Лаптоп Acer Aspire Timeline AS5810TG-944G50Mn

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Аз лично бих се загледал по някой модел на Асус ! За занимавка има доста по-подходящи портативни устройства , като MID Tablet PC !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 69 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 11
    Последно: 10-12-10, 18:49
  2. Напрежение по корпуса на преносими компютри и несамо
    От glarus във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 9
    Последно: 04-10-10, 14:45
  3. Отговори: 0
    Последно: 11-08-10, 13:43
  4. Отговори: 0
    Последно: 26-11-09, 12:56
  5. Отговори: 2
    Последно: 05-06-09, 01:23

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе