Ами не открива файловете на ХР програмата,а като дам за Виста ги открива.
Ами не открива файловете на ХР програмата,а като дам за Виста ги открива.
Тази програма прави буутваща флашка за 7-ца, не за ХР.
Между другото, сложих 7-ца ултимейт, но нета ми често спича. С ХР не съм имал тоя проблем. Опитах да пусна рековърито на Асер, но не иска да работи - предполагам 7-цата е променила MBR-а и сега не може да намерри скрития дял с фабричното ХР.
Дайте съвет как да си върна ХР на нетбука? Или как да оправя нета при 7-цата?
а какво означава "нета ми често спича" ?
какъв интернет ползваш?
директно или през допълнителен рутер?
колко компа?
firewall?
Здравейте !
Вентилатора на моя нетбук модел ZG5 започна да шуми доста от месец насам. Настолния ми компютър с 3 вентилатора шуми по-малко. Нетбука е още в гаранция, ползвам го внимателно и при сравнително добри условия. Според мен причината не може да е замърсяване с прах.
Някой имал ли е такъв проблем ?
При същите условия, но със фабричното ХР със SP3 нямам проблеми с нета. Ползвам АДСЛ със рутера на БТК - по простата причина, че държи по-силен обхват от другите ми рутери.Първоначално публикувано от FearMe
Освен нетбука не ползвам друг комп. Firewall - стандартен, уиндоуски.
моля за помощ имам acer aspire one zg5 - от вчера не тръгва - светят лампите за пускане и за захранването но не се включва - не се чува и вентилатора - просто не тръгва - от една фирма ми казаха че може да е заминало дъното и не си струва да се ремонтира - МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
няма такова нещо, споко
трябва да се префлашне bios-a, това е често срещано при тези нетбуци
трябва ли да търсим линк и да обясняваме, или ще се справиш и сам?
честита нова година и благодаря че ще мога да спася мъничето - ще ти бъда благодарен ако ми обясниш как става - даже съм готов да почерпяПървоначално публикувано от FearMe
е, щом ДАЖЕ си готов да почерпиш, ето :
1. You need a USB flash drive
2. Make it bootable to DOS by following these instructions:
http://macles.blogspot.com/2008/07/flashing-bios.html
3. After running the unetbootin-windows-latest.exe program, unzip the new BIOS files and copy the three files: 3304.bat, flashit.exe and ZG_3304.fd to the flash drive (или там който е последния BIOS за твоя...)
4. Leave the flash drive in the USB port, reboot, hit F12 at the initial boot prompt.
5. Select “Safe Mode” when you boot.
6. It should bring you to a DOS screen with A:> prompt
7. Change to the C: drive by typing: C: followed by ENTER
8. Type: 3304
(You need to have your laptop connected to external power supply or it won’t work).
[quote=FearMe ]
е, щом ДАЖЕ си готов да почерпиш, ето :
1. You need a USB flash drive
2. Make it bootable to DOS by following these instructions:
http://macles.blogspot.com/2008/07/flashing-bios.html
3. After running the unetbootin-windows-latest.exe program, unzip the new BIOS files and copy the three files: 3304.bat, flashit.exe and ZG_3304.fd to the flash drive (или там който е последния BIOS за твоя...)
4. Leave the flash drive in the USB port, reboot, hit F12 at the initial boot prompt.
5. Select “Safe Mode” when you boot.
6. It should bring you to a DOS screen with A:> prompt
7. Change to the C: drive by typing: C: followed by ENTER
8. Type: 3304
(You need to have your laptop connected to external power supply or it won’t wne stava priyatelyu - prosto ne dava priznaci na jivot - ne moje da se startira samiya kompПървоначално публикувано от FearMe
хм, странно нещо
щом светват диодите значи ток минава, но явно не е това, за което го "набедихме"
ами от разстояние толкова :/
най-добре го занеси в някой сервиз, ама не от ония лакомите, а нормален, в който след като го отворят ще ти кажат каква е диагнозата и какви пари ще струва, а не да започнат с едни 50 лева за "здравей-здрасти"....
Проблема ти е в драйвера, при мене беше същото.Първоначално публикувано от moni74
Първо сложи ето този Wireless_Atheros_v7.6.0.224 (На мене този ми беше оригиналния), после от уиндолс ъпдейта. трябва да му забраниш да ти обновява този драйвер.Това се налага понеже е стар и уин7 веднага ще ти намери по-нов (по-бъгав). Успех ,ако има нещо питай!
И такъв проблем имахПървоначално публикувано от binato
(в началото на темата). Черен екран, горе в ляво мига бяла точица и не можех да направя нищо повече от това да извадя батерията.
Потърси из нета, има опция за съживяване на биоса.
Пак се прави с флашка + клавишна комбинация.
Ето виж тук: http://macles.blogspot.com/2008/08/a...-recovery.html
ами нали точно тази процедура описах преди няколко поста, но binato казва, че не станалоПървоначално публикувано от odar
минита-та имат и друг проблем- отлепен процесор.
Познат тука във Варна ги оправя за норматив![]()