Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 52

Мини лаптоп Acer Aspire One 8,9"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2007

Re: Мини лаптоп Acer Aspire One 8,9"

Аз от един месец имам 150-ка и днес за втори път умира.
    Просто не ще да се стартира.
    Първия път ми казаха че са му префлашнали биоса (бяха ми сложили най-старата версия от от сйта на ацер), да видим сега какво ще ми кажат.
    Интересното е че тука на работа имаме още един 150 който не е мръднал.
    Явно моя е дефектен нещо, от доста време се занимавам с компютри и не ми се е случвало до сега на някой да му се прецака биоса без причина.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от odar
    Аз от един месец имам 150-ка и днес за втори път умира.
    Просто не ще да се стартира.
    Първия път ми казаха че са му префлашнали биоса (бяха ми сложили най-старата версия от от сйта на ацер), да видим сега какво ще ми кажат.
    Интересното е че тука на работа имаме още един 150 който не е мръднал.
    Явно моя е дефектен нещо, от доста време се занимавам с компютри и не ми се е случвало до сега на някой да му се прецака биоса без причина.
    това е един от специалните "бонуси" на etermark
    можеш да се обърнеш директно към него (оставил си е сайта човека), защото надали някой друг в България разбира повече... все пак той го е правил...

4. Тук е от
    Nov 2008

Дам имах същия проблем купих си го и на петия ден черен екран и не зарежда ништо ... смениха ми го веднага, този път успя да издържи 17 дена след което се обадих на добрите момченца от ACER. Казаха ми че до 24 работни часа ще го вземат ........ да да..... след седмица чакане ми писна , консултация с google и разбрах че имам corupted BIOS флашнах го точно за две минути и вече цял месец всичко е ок.......
    ODAR само неможах да разбера зашто са ти сменили версията на БИОСА с наи старата ???
    сложих си най новата и никакав проблем ....
    да забравих да спонмена става вапрос за версията с 120ГБ хард 1гб рам и Лимпус ОС

5. Тук е от
    May 2009

Re:Мини лаптоп Acer Aspire One 8,9"

Цитат Първоначално публикувано от NEOSPACE
    Дам имах същия проблем купих си го и на петия ден черен екран и не зарежда ништо ... смениха ми го веднага, този път успя да издържи 17 дена след което се обадих на добрите момченца от ACER. Казаха ми че до 24 работни часа ще го вземат ........ да да..... след седмица чакане ми писна , консултация с google и разбрах че имам corupted BIOS флашнах го точно за две минути и вече цял месец всичко е ок.......
    Извинете, че ще ви задам може би тъп въпрос, но как става това с флашването на BIOS? Имам Acer Aspire One, исках да сменя Линукс с Windows, инсталацията уж мина успешно, и когато влязох в BIOS, за да сменя boot устройството, рестартира и вече екрана беше черен. Затова си мисля, че може и да съм объркал нещо по невнимание в BIOS. Затова бих искал да опитам това с флашването му, но тъй като за първи път се сблъсквам с подобен проблем ви моля за помощ и някакви насоки.

6. Тук е от
    May 2009

Eто го и решението:
    http://www.acerpanam.com/synapse/for...ords=&areaid=2

7. Тук е от
    Nov 2005

На моя нетбук реших да му ъпгрейдна рама. Въпросът ми е, на АОА150 колко рам е максималната? В еверест пише максимален обем на модул памет 2048МБ. Това означава би, че мога да сложа една плочка 2ГБ на 667MHz и с вградените 512МБ ще имам 2,5ГБ рам?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2001

Доколкото си спомням повече от 1 GB плочка не може да се сложи.И за се бях замислил да слагам рам на моя АОА150 но и с 1 GB Windows 7 си върви добре.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Лаптопа познава макс 2 гб . т.е трявба да се махне 512-та ( ако не е запоена за дъното ) и да се сложи 2GB
    Ако сложиш 2gb ,няма да стане 2,5GB, или няма да тръгне , или ще си познае само 512Mb

11. Тук е от
    Nov 2005

Ами знам че има 512МБ запоени и 512МБ допълнителна плочка. Става въпрос дали ако сложа 2ГБ на мястото на едната плочкаще ги разпознае или не? Ако ограничението е 2ГБ, си заслужава.
    Аз също искам да сложа Уин 7, затова мисля да правя ъпгрейда.

12. Тук е от
    Jan 2008

Аз имам Acer Aspire One ZA3.Проблема ми е,че е windows xp home на немски език.Как да го преинсталирам или да сменя езика? Търсих драйвери и никъде неможах да намеря за евентуална преинсталация.Някой може ли да ми помогне?

13. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Пробвай с тази програма да си запишеш Windows-а на флашка http://download.cnet.com/Windows-7-U...-10972600.html

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

Много благодаря,ще пробвам.Остава после проблема с драйверите.

16. Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Лаптопа познава макс 2 гб . т.е трявба да се махне 512-та ( ако не е запоена за дъното ) и да се сложи 2GB
    Ако сложиш 2gb ,няма да стане 2,5GB, или няма да тръгне , или ще си познае само 512Mb
    Ако сложа една плочка 2ГБ в единствения слот, ще станат общо 2,5ГБ с вградената. Ако ограничението е 2ГБ, това значи ли че дъното ще ги разпознае като 2ГБ?
    Ако е така, мога да опитам.

17. Тук е от
    Jan 2008

Тази програма Windows 7 USB/DVD Download Tool нещо не сработва с XP.Някакви други идеи?

18. Тук е от
    Nov 2005

В какъв смисъл не работи? Под ХР си направих буутваща флашка за 7-цата без проблеми.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 8
    Последно: 22-02-15, 13:44
  2. Отговори: 2
    Последно: 09-03-13, 23:32
  3. Продавам употребяван работещ лаптоп ACER Aspire 5520g 15.4"
    От Desynka във форум Приключили продажби
    Отговори: 0
    Последно: 19-04-12, 22:12
  4. Продавам лаптоп Acer Aspire One ZG5, 1.6 GHz Atom,8.9"
    От juanna във форум Продава
    Последно: 12-02-12, 21:57
  5. 15.4" лаптоп ACER aspire 5730Z в гаранция
    От georgivelev във форум Продава
    Последно: 27-09-11, 12:06

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе