Резултати от 1 до 2 от общо 2

Мнения за лаптоп

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2011

Мнения за лаптоп

Здравейте, искам да попитам - някой има ли / работил ли е с този лаптоп - ASUS-K93S? Ще се ползва предимно като десктоп машина, като има нафта в колата ще го мъкна и на работа , че инак 4 кила са си 4 кила. Както и да е, одъртях вече за игри, най-тежките, от тези, дето понякога разцъквам са TES: Skyrim и X3: Albion Prelude (сега чакам да излезе X: Rebirth), ще се ползва за медиа сървър (гледам 3д филми на телевизора), също така ми е необходима пълна клавиатура, защото ми се налага доста да пиша.
    Като изключим, че е наистина безбожно тежък, блазни ме това, че има възможност да се добави втори хард (ясно е, че ще е ssd - ще съм благодарен, ако ме насочите към някой модел/марка, мисля, че 60-90 Гб ми стигат за него).
    Мисля, че процесорът е доста добър, видеото ще ми свърши работа, при условие, че най-новите шутъри не ме влекат.
    Въпросът е - как е шасито, как стои въпросът с охлаждането (намерих охлаждаща подложка за '17, към 60 кинта, но щом се налага - ще я взема). Някакви други болежки и болести по модела.
    Честно казано, бях метнал око на Lenovo z580, но е със 100 кинта по-евтин, за сметка на по-слаб процесор, ниска резолюция на екрана и малко по-голям, но все така бавен хард, без възможност за добавяне на втори (освен на мястото на двд-то) Та така, сефте ще си вземам лаптоп, последните дни се побърках да разглеждам модели и да поглъщам всякаква информация за тези машинки.

2.  

3. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Re:Мнения за лаптоп

Камера мегапиксели 0.3MP камера
    - Егати наглоста... Но все пак е АСУС

Лично аз не бих дал никога тези пари за АСУС. Бих се насочил към ACER, а ако намериш Lenovo с тези параметри за тези пари(дори малко отгоре) ще е екстра...

Виж този ACER с по слаб процесор е, но за сметка на това видеото е пушка - Лаптоп ACER Aspire 7750G LX.RW50C.001 Black 4GB

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. продавам 2бр. десни панти за лаптоп Asus m51
    От vasko_123 във форум Продава
    Отговори: 4
    Последно: 30-05-12, 21:14
  2. Работна машина - CAD, ADOBE CS, CINEMA 4D - лаптоп или настолен
    От a.petlichkov във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 23-01-12, 11:20
  3. Спряна продажбата на 14' CRT телевизор JVC със сто&#
    От Samisam във форум Приключили продажби
    Отговори: 0
    Последно: 11-12-10, 11:47
  4. Отговори: 12
    Последно: 16-01-07, 12:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе