Здравейте, искам да попитам - някой има ли / работил ли е с този лаптоп - ASUS-K93S? Ще се ползва предимно като десктоп машина, като има нафта в колата ще го мъкна и на работа , че инак 4 кила са си 4 кила. Както и да е, одъртях вече за игри, най-тежките, от тези, дето понякога разцъквам са TES: Skyrim и X3: Albion Prelude (сега чакам да излезе X: Rebirth), ще се ползва за медиа сървър (гледам 3д филми на телевизора), също така ми е необходима пълна клавиатура, защото ми се налага доста да пиша.
Като изключим, че е наистина безбожно тежък, блазни ме това, че има възможност да се добави втори хард (ясно е, че ще е ssd - ще съм благодарен, ако ме насочите към някой модел/марка, мисля, че 60-90 Гб ми стигат за него).
Мисля, че процесорът е доста добър, видеото ще ми свърши работа, при условие, че най-новите шутъри не ме влекат.
Въпросът е - как е шасито, как стои въпросът с охлаждането (намерих охлаждаща подложка за '17, към 60 кинта, но щом се налага - ще я взема). Някакви други болежки и болести по модела.
Честно казано, бях метнал око на Lenovo z580, но е със 100 кинта по-евтин, за сметка на по-слаб процесор, ниска резолюция на екрана и малко по-голям, но все така бавен хард, без възможност за добавяне на втори (освен на мястото на двд-то) Та така, сефте ще си вземам лаптоп, последните дни се побърках да разглеждам модели и да поглъщам всякаква информация за тези машинки.