Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Помощ за избор на laptop за свързване с TV

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    1,384
    #16

    Отговор: Помощ за избор на laptop за свързване с TV

    Можеш да се пробваш на Леново 2ра употреба,излизат добри бройки и са по-...от разните му там Айсъри,мейсъри,асуси,аспени,а за Самсунг да не говорим.Както и някой Дел може да изпадне с добри параметри.За НРто съм съгласен(макар да съм с такъв от 5 години без да съм го отварял и за почистване,само смяна на адаптор и батерия).
    В последния месец ми се наложи да поработя на няколко различни марки лаптопи със сходни показатели.Дел,Леново и един Ейсър(учудващо за мен) се справят чудесно,а най-зле Самсунг,който беше и с най-смотан екран(матрица)-мъкаааа.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    315
    #17

    Отговор: Помощ за избор на laptop за свързване с TV

    Г-н модератор. И аз си мислех че като себе си т.е. г-н никой няма да ги впечатля. И понеже точно това си мислех така и за 10тина години 2 пъти съм пазарувал от тях. Първия път беше преди доста време та и нямам много много спомен втория път беше наскоро.Има няма преди месец отивам при тях /като най-близките/ и казвам - искам най-евтината ви видео карта защото моето 8600gt изгоря. Хуу получаваш с/у 50 кинта видео карта gf210. Олееей като се върнах... ми то windows-a сечеше... На следващия ден отивам казвам им проблема и с/у още 50 кинта получавам ати ХД6570 която и до днеска си е пушка и всъщност се оказа ъпгрейд спрямо 8600гт - това което реално исках. А за всичко това ми помогна единия от продавач-консултантите им който след като поумувахме коя карта да избера влезна в tom's hardware и ми показа статия "най-добрата видео карта за парите ви". Искам да кажа че всъщност ми обърнаха внимание и ми свършиха работа. Но понеже съм си песимист избирам да го отдам на късмет.
    За зам.нет грешно съм се изразил. Имах впредвид че болшинството филми с висока резолюция които се публикуват там са 1920... Извинявам се за неграмотността си. Иначе да и аз съм от тия дето предпочитат изданието от 700мб. просто защото бтк пускат 1.1мб/с.
    Ся има нещо такова. Малък екран голяма резолюция... Сега той телевизора ще бъде използван предимно за цифровата телевизия на бтк. Но от време на време искам да си почеша крастата да си изтегля хубав филм с хубави ефекти които да видя на по-голям екран. Аз съм от тия дето не могат да търпят да чакат хубавите издания особенно на филми които ще ми харесат. И за това редовно гледам филма още на cam качество. После като излезне двд рип пак си го гледам за да видя колко съм изпуснал. Това ще е следващата фаза - хд качество за да мога да им гледам и черните точки. За съжаление поради факта че стаята е малка не мога да си купя 42-47". Отначало точно това мислех но ме разубедиха.
    Губя малко времето с развиване на темата но пък вие се отзовахте и искам максимално да ви запозная с аспектите на въпроса си. Преставам да ви губя времето само да пейстна няколко линка с предложения на мост /утре и от други сайтове/ за да кажете какво мислите по въпроса
    MOST Computers - 500.71 BGN
    MOST Computers - 500.71 BGN
    MOST Computers и тоя макар че вече отива към 600 лева което за мен май ще е психологическата граница която ще гледам не преминавам. Но пък Intel® Pentium® Processor B960.
    А за покупка настаро... Де да знам нещо ме е страх. От това което знам първото нещо което си отива още преди видео картата е батерията. Почва да държи все по-малко и по-малко. По този начин ще изгубя мобилността. А laptop без мобилност си е всъщност един орязан компютър който на всичко отгоре е и по-скъп и по-негоден. Не мисля че ще е на старо а просто ще трябва да "орежа" бюджета на телевизора

  4. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево
    Мнения
    669
    #18

    Отговор: Помощ за избор на laptop за свързване с TV

    Intel HD Graphics (Sandy Bridge) - Notebookcheck.net Tech

    Intel

    Всъщност, ето ти линкове да се ориентираш малко B9** с какви вградени видео чипове са и за производителността им при тестове и игри, и да си прецениш сам дали ще ти е достатъчно, но мисля че такъв процесор трябва да е минимума ти! Или ако вземеш от В8*** - целерон, после да изнамериш на старо примерно i3-2*** с HD3000 и може да излезе малко по-тънко като цяло, щом сега има и студенти за финансиране!

    П.П. Чудех се дали са ми верни спомените, и се оказа, че съм бил в грешка, затова се проверих , но като цяло производителността им е близка, така че мисля да е достатъчен!

    Относно сервиза на мост - ти явно си си нямал работа с тях, а само с търговците! Питай чичко Гугъл най-малкото!

    Още корекция - тук, а и почти навсякъде този с В960 е 700 лв. Тази цена дето си я изровил, предполагам е към дилъри, а нe към крайни клиенти!
    http://www.cmm.bg/cgi-bin/most/pricelist.pl - гледай най-десните колонки с цените. В ардес е пак толкова
    Този пост е редактиран от V_Simeonov; 22-11-12 в 19:51.

  5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    1,491
    #19

    Отговор: Помощ за избор на laptop за свързване с TV

    Относно сервиза на Мост преди 2месеца ми се наложи да ползвам услугите им гаранционно и нямах никакви проблеми.Намокрих клавиатурата на нетбука си видях ,че те са сервиз на Асус.Звънях им и се разбрахме да го изпратя по куриер за тяхна сметка.За 72 часа нетбука бе отново при мен със сменена клавиатура и без никакви разходи от моя страна.Нито са ми задавали излишни въпроси.Нетбука не е закупен от тях.Може и да съм извадил късмет ,но е факт ,че съм доволен от тях.
    Относно запитването на автора за видео аз ползвам вградено видео на лаптоп с I3 2*** Видеото е интел HD 3000 и напълно покрива нуждите ми за гледане на филми на телевизорите ми.Също като теб търсех оптимално евтин вариант за видеокарта от която да съм доволен -игри не играя,но доколкото знам може и това с известни забележки.Това видео може би ти е добър вариант и за теб.

  6. Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    315
    #20

    Отговор: Помощ за избор на laptop за свързване с TV

    Днеска се нагледах на портативни компютри. И като гледам без значение от къде ще се купи избора ще ми е - интел /celeron вероятно/ с вградена intel-ска видео карта или амд процесор с по-добрата HD на ATI. Та какво ще кажете ? Моето лично мнение че какъвто и да е амд процесор с хубава видео карта /ati/ ще е по-добре от селерон с интелска видео карта.

  7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    1,384
    #21

    Отговор: Помощ за избор на laptop за свързване с TV

    Квото и да ти кажем-се тая,ти вече си наумил нещо и ще го направиш.
    Остави ги тия АМДта за лаптоп.Интелската вградена може и да е добра (имам десктоп с HD4000,но не съм я пробвал),ама за десктоп,който е с по-добро охлаждане и ресурс от един лаптоп.Мога само да добавя,че такава техника не се купува за малко пари (нисък клас,ресурс),защото парите отиват на вятъра.

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    315
    #22

    Отговор: Помощ за избор на laptop за свързване с TV

    Е, не е така нали за това питам всъщност защото все още нямам представа напълно какво ще купя. Иначе знам че евтиното скъпо излиза ама ко да прайш...

  10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012
    Мнения
    55
    #23

    Отговор: Помощ за избор на laptop за свързване с TV

    Пичове, моля за помощ ....
    Новия ми лаптоп има HDMI изход , снощи го тествах ама картината на ТВ-то зеленее докато на лаптопа е перфектна .Защо е така и може ли нещо да се направи ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Laptop, Ultrabook, Netbook - помощ при избор на преносими компютри.
    От roumen68 във форум Мобилни устройства
    Отговори: 1026
    Последно: 14-09-23, 17:21
  2. Помощ за свързване.
    От Bobsano във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 5
    Последно: 29-09-13, 20:36
  3. помощ за свързване към ТВ!
    От profusion във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 29-11-08, 21:40
  4. Помощ при избор на laptop
    От krassick във форум Мобилни устройства
    Отговори: 4
    Последно: 12-08-08, 17:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе