Здравейте, колеги. Значи. Надявам се, че не бъркам подфорума и раздела на тази тема. Ако бъркам, обаче, се извинявам предварително на екипа и модераторите на форума. Та, преди няколко седмици си взех нов тв, а именно - Samsung UE32EH6030. Искам да попитам няколко въпроса, които ще напиша като подточки. Ето ги и тях:
1. Има ли някакъв начин, да свържа тв - то със настолния ми компютър чрез рутер, за да ползвам DLNA!? Иначе телевизора има WiFi готовност и поддържа DLNA.
2. Ако има начин да ги свържа, какво трябва да направя? В смисъл, ще ми е необходимо ли някакво друго устройство, за да мога да ползвам DLNA?!
3. Какъв софтуер, ще е необходим, за тази процедура?? Четох нещо за някакви програми AllShare и PC Share, но не съм много наясно.
4. Имат ли значение, разстоянията между отделните устройства?!?
Еми... Това са в общи линии, нещата, които искам да знам. Също така, трябва да спомена, че говорих и с Техноверигите - ТМ и ТП, но и от двете фирми ми дадоха различни обяснения, като от ТМ ми казаха, че ще стане номера, но не ми обясниха точно как, а от ТП казаха, че няма да стане, освен ако не си закупя някакво устройство под формата на флашка - специален WiFi донгъл. И така, вече съм объркан отвсякъде. Та, затова ви моля, да се притечете на помощ. Ок. Ще чакам отговори.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Помощ за свързване.
 Помощ за свързване.

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Отговор: Помощ за свързване.
 Отговор: Помощ за свързване.
				 Първоначално публикувано от podredko
 Първоначално публикувано от podredko