Здравейте! Както винаги се старая да съм максимално точен в заглавието за това ме извинете за дължината му.
След неопределен кратък период мисля да закупя телевизор /около 32"/ и искам да си купя и преносим компютър за включване към него. Искам да ви попитам знаете ли някакви минимални системни изисквания за "прожектиране" на телевизора от laptop-a. Като се има впредвид че вероятно телевизора ще има възможност за разделителна способност 1920x1080. Понеже вече съм определил за какво друго ще се ползва знам че ще гледам да е с 2-3гб рам памет но видео картата и процесора са ми малко Х. Ако знаете моля да ми помогнете за какви параметри на laptop-a да се оглеждам. Задавам подобен въпрос защото бюджета ми е ограничен и ще гледам се вместя в парите които имам и за телелвизора и за компютъра и за това и обмислям компютъра да е на старо.
Благодаря на всички отзовали се предварително.
Поздрави!!!
P.S. Също така в стаята където ще бъде телевизора ще има и друг сносен настолен компютър. Но не знам как да гледам филм на телевизора от компютъра като на компютъра има пуснато full-screen приложение примерно игра. Аз мисля че не може но пък не съм сигурен и за това питам.