Здравейте, след инсталация на Windows 7 забелязах, че лаптопа като се остави за 2-3 минути без да се работи с него процесора се натоварва на 100% и температурите минават нат 85 градуса, не мога да кажа как е работил преди инсталацията, не съм го ползвал от 6 месеца, а съпругата ми не обраща внимание на такива работи. Имате ли някакви предположения. От някакви настройки е или може да е софтуерен проблем, дори и вирус. Какви стъпки да предприема ???
P.S.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от stenly
 Първоначално публикувано от stenly 
 Модела е HP Pavilion dv3 4151sz. Processor QM720, 4GB Ram, ATI HD5470, HDD 500GB. Имам го от около 2 години, но жена ми го използваше. И сега го забелязвам този начин на работа. От Task Manager-a се вижда System Idle Process на 95% Нещо впредвид ?
 Модела е HP Pavilion dv3 4151sz. Processor QM720, 4GB Ram, ATI HD5470, HDD 500GB. Имам го от около 2 години, но жена ми го използваше. И сега го забелязвам този начин на работа. От Task Manager-a се вижда System Idle Process на 95% Нещо впредвид ? 
  malware bytes засече, някакъв троян и пач на Фотошопа, които бяха в Temp папката, сега лаптопа се държи нормално...според мен
 malware bytes засече, някакъв троян и пач на Фотошопа, които бяха в Temp папката, сега лаптопа се държи нормално...според мен  ) Само че malware bytes и search and destroy подаржаха постоянна работа на процесора около 20 процента, затова ги махнах. В момента съм с Microsoft Security Essentials постоянно включен
) Само че malware bytes и search and destroy подаржаха постоянна работа на процесора около 20 процента, затова ги махнах. В момента съм с Microsoft Security Essentials постоянно включен  работата на процесора в IDLE вече падна на почти 0%. Благодаря ви много колеги
 работата на процесора в IDLE вече падна на почти 0%. Благодаря ви много колеги