Препоръчвам Nexus-a. Работи отлично с много бързо видео. Моя е без 3G, изполвам Alcatel One Touch Y580D когато ми е нужен интернет, било към таблета, било към лаптопа. Справя се префектно.
Препоръчвам Nexus-a. Работи отлично с много бързо видео. Моя е без 3G, изполвам Alcatel One Touch Y580D когато ми е нужен интернет, било към таблета, било към лаптопа. Справя се префектно.
Благодаря за съветите, явно Asus Google Nexus 7 (2013) 32GB е фаворитът при малките таблети .
Все пак да попитам - има ли добър 10" таблет, който да си заслужава парите и да влиза в ценовия диапазон 600-700 лв.?
П.С. Все още ми се струва, че малкия екран от 7" на Нексуса е недостатък за четене в Интернет?
Единствено това ме спира все още за окончателна покупка и затова питам за нещо по-голямо, но с подобни характеристики на Нексуса?
Дайте предложения за 10" таблети, кои са вашите фаворити?
ipad4 е убиец ....от 2 седмици съм горд собственик на машинката и старият ми Нексус7-ца веднага си замина някой друг да му се радва.
Е , то има и Nexus 7 II ( 2 gen ) ! iPad4 е " друга бира " , въпреки ,че е модел от 2012 , не е от дроидите , който имат доста богат и безплатен маркет .
Така е но пък количеството софтуер не е критерий за качество. Много искам да видя какъв ще е следващият айпад с A7 процесор. Като гледам 4ката как лети с iOS7, си представяш какво ще прави новият звяр.