Здравейте, търся таблет, който основно ще се ползва за Интернет и игри, но когато пътувам ще искам да ползвам и навигация и е желателно да има GPS. Четох различни мнения и отзиви и колкото повече чета, толкова повече се обърквам .
Та въпросът ми е, предложете ми таблет, който да бъде оптимален избор за цената си?
Четох ревю за ACER ICONIA TABLET A1-810 16GB (379 лв.)и ми звучеше подходящ като вариант.
НО този диаголан 7,9" не е ли малък за четене и браузване в нета, дали ще е удобно, не искам да увеличавам и местя текста наляво и надясно за да прочета нещо .. или да се насочвам към таблети с диагонал 10,1"? ... не мога да си представя как се чете на толкова малка площ, не е ли дребно (защото сега съм с 24" монитор на компа) и затова питам вас, които имате такива таблети - удобно ли е за четене или въобще да не си правя такива планове за таблет с диагонал 7,9"?
Ако някой от вас има този модел, моля да сподели мнението си?
ACER ICONIA TAB A211, (599лв.), това е 10,1", но по-стар модел и незнам дали не е по-зле като екстри ... няма и GPS.
П.С. Стана малко дълго и объркано, но ще се радвам да дадете и вашето мнение и предложения (може и други марки и модели). Благодаря.