Резултати от 1 до 3 от общо 3

Много странна случка с Recicle bin ?????

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Мнения
    152
    #1

    Много странна случка с Recicle bin ?????

    Колеги, надявам се някои от вас да може да ми обясни следната странна случка с моя комп които сякаш са се вселили духове
    Одеве размятах едни филми на сам натам през домашната мрежа и по едно време сецна нещо връзката и някъде ми се затри фила със субтитрите, викам си нема дерт в коша го имам щото предния ден го трих архива. Отварям в коша и О ужас, виждам папки с снимките ми които принципно седят в една папка Моите снимки и там си са като архив подреденеи по периоди и дати, тоест ъпсурдно е да съм ги трил. Но понеже имам две малки хлапета викам си сигурно некое от тях е пипало и е направило белята. Викам си няма проблем ще ги върна, но преди това все пак отворих папка Моите снимки да видя кое е изтрито, и виждам че всичко си е там!!! Пак отивам в коша и давам пропертис на един от фаиловете, гледам му локацията, проверявам го и пак си го има в архива, забелязвам обаче датата когато е трит, още от началото на юни!!!! верно е че по това време чистих разни ненужни но пък цели папки които обхващащ определен период от време със снимки не съм трил, пък и от тогава до сега коша е изпразван десетки пъти. Докато се чудя и се мая какво и как се е случило (да отбележа наложи се и рестарт на компа през това време и папките пак си бяха в коша и след рестарта) та отворих един два форума че чаках ЛС от колеги и после пак реших да продължа да се занимавам с коша и да разбера какво е станало, влизам и.... нема никои, само фаилове които наистина съм трил последните 3-4 дни, да отбележа че тея фаилове и преди това бяха там заедно с мистериозните папки с снимки. А ся някои да ми каже що за случка ми се случи, претендирам че не съм много бос с комповете дори напротив но такова нещо не ми се бе случвало. Някъкви идеи ?????

  2.  
     
  3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #2

    Отговор: Много странна случка с Recicle bin ?????

    триенето на файлове на външен диск ги мести в неговия си кош, а не в този на локалния хард, така че след откачането му теса ви в негоия кош, а твоят е празен и се празни по реда си

    закачи външния и отново кошчето е пълно

    случайно въпросния архив със снимки да е на външен хард, който да си включи/изключил в някакъв етап на мистерията?

  4. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Мнения
    152
    #3

    Отговор: Много странна случка с Recicle bin ?????

    Цари си, дори не бях споменал външен хард, които принципно ползвам по вифи през един медиен плеър, но филма беше бая голям и да го метна през вифи щеше да отнеме много време, та реших да бучна кабела, ама по време на прехвърлянето бутнах диска и връзката прекъсна и субтитрите изчезнаха някъде, и тогава влезнах в коша и видях тея снимки. Браво, незнам колко елемнтарна е тази случка но си личи че си много на Ти с нещата. Поздрави жив и здрав да си.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 15
    Последно: 24-02-13, 21:29
  2. Странна случка
    От nen4oo във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 04-07-12, 09:36
  3. Gmail - странна случка
    От sclera_bg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 23-07-10, 23:44
  4. Интересна случка
    От Smurfa във форум Мобилни устройства
    Отговори: 11
    Последно: 18-11-07, 19:15
  5. Случка с LAN карта
    От glarus във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 15-03-05, 08:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе