Според мен , този лаптоп ще се чисти много лесно и евтино.
Според мен , този лаптоп ще се чисти много лесно и евтино.
Ей, лоши хора бе, пак оспамиха темата на човека. Ами плюс си е когато е правен и мислен за сервизиране и при едни и същи други параметри взимам тоя с трите болта на капака. Като оставим настрана, че няма да ти струва нищо чистенето, добре премисления конструктивен дизайн означава добра техническа грамотност на проектантите на модела а от там и вероятност да са мислили добре и по другите слаби места на преносимите компютри като охлаждането. Освен че ще си спестиш сума ти обяснения от типа на "то така си беше" да си мандахерцаш лаптопа с куп конфиденциални неща в него по знайни и незнайни сервизи си е "аре мерси съм". Но всеки си е луд с номера.
Честито тогава! Машинката е хубава и си струва парите. Ако ти се занимава по-нататък сподели впечатления от ползването му.
Честито и от мен. И не се стягай толкова. Каквото и да вземеш(дори ACER) ще ти изкара 3 г. стига да се грижиш за него (почистване, пазене)...
П.С. Предполагам си го поръчал от Laptop.bg така, че имаш шанс да го смениш с друг без проблем в 14 дневен срок
Единственото което ме притеснява е, че си взел гланцов дисплей, и ако решиш да работиш на вънка ще ти е проблем... Пробвай го това още като престигне, и ако не си доволен от визията може да го смениш с матов...
Мога да кажа, че новите Acer от серията V5, Nitro не са за подценяване. За 1500лв. вземаш машина с 15.6 FHD IPS мат, добър процесор, msata слот. Аз лично, никога повече няма да погледна машина с TN матрица...ако ще и с един болт да е или от титан.
Този пост е редактиран от pilot; 08-12-14 в 13:02.
Дълги години безпроблемна работа и много пари да изкараш с него, @Alekandars
Ееее, благодаря за пожеланията. С удоволствие бих те почерпил и да пием по питие, стига да нямаш нищо против.
Първо, честито за избора, много безаварийна работа да ти свърши, а и да те забавлява!
При проблем с инсталацията на Уиндоус, може да погледнеш темата в раздела , моя проблем се оказа повече от глупав, но за сметка на това никъде няма конкретна информация, че просто трябва да се опита с друга флашка или диск.
Относно колите, заради декоративния капак на ДВГ, завит с болтове с еврейска звезда, карах от Ягодинската пещера до Чепеларе на 3 цилиндъра старото V40 Ако не беше тоя капак или поне такъв тип болтовете, нямаше така да изтормозя колата /над 50 км из Родопите балкански път, сещате се за кво иде реч/
Машинката наистина ми харесва..От както съм я взел, не ми остава време да я ръчкам. Последно и сложих една 8.1 и изпаднах в тих ужас. Имам чувството, че тези хора като правят нови операционни се бъзикат с хората. Все едно трябва да уча всичко то А и Б...
Честито и със здраве да си го ползваш!
Няма страшно - ако не ти хареса 8.1, слагаш него по-старичко и си свиркаш!
На мен пък някой от IT отдела на фирмата без да ме пита и уведоми дори, инсталирал Office 2013. Точно, когато имаме най-много работа. Сега по 1-2 минути търся съответната функция за форматиране... А някои явно много добре са скрити, ако въобще са налични.
Направо съм бесен!