Трябва ми за настолният компютър в работата за Micro sd картата на тела и SD на олимпуса....
Не ми се дават мн пари за такава дреболия, но искам да ми върши работа и да е надеждна... а нз какво да гледам при избора ми... предварително мерси
Трябва ми за настолният компютър в работата за Micro sd картата на тела и SD на олимпуса....
Не ми се дават мн пари за такава дреболия, но искам да ми върши работа и да е надеждна... а нз какво да гледам при избора ми... предварително мерси
от кой град си ... вземи си най-ефтиния КИТАЙСКИ ... това е моя съвет , всички тези дреболийки са китайски и в българия се продават със 500% надценка а в китай са на безценица : ) Пример една мишка в technopolis безжична струва 20 лв ,а същата мишка в китайски сайт струва 3 долара : )
хммм за софия немога да ти кажа откъде да вземеш.... Аз съм ползвал ето такова Micro Sd Card Reader четец на карти с usb 2.0 вход гр. София • OLX.bg но някъде го запилях и незнам къде е .... но съм виждал и по готини ,такива който се поставят на бюрото за 10-12 лева , но за София немога да ти кажа къде да провериш : )
Ползвал съм и все още ползвам Kingston Z890. Изключително удобен и безпроблемен кард рийдър, но отдавна не съм го виждал по магазините. В момента предлагат "наследника" му - FCR-HS3, на който обаче му липсва слота за MMC Micro. Ако все пак отнякъде изскочи Z890 бих го взел, без да се замисля.
П.П. Ако пазаруването от чужбина не е проблем гледам, че тук е останала една бройка - Buy Kingston Media Reader - Card reader - 19 in 1 ( CF I, CF II, Memory Stick, MS PRO, MMC, SD, MS Duo, MS PRO Duo, miniSD, RS-MMC, MMCmobile, microSD, MMCmicro, SDHC, miniSDHC, MS Micro, microSDHC ) - Hi-Speed USB at Amazon.co.uk.
Дали обаче цената ще те устройва е друг въпрос.