И аз не намирам разлика и си върнах на 3G заради батерията. На места на 4G е слабо покритието и смуче повечко ток.
И аз не намирам разлика и си върнах на 3G заради батерията. На места на 4G е слабо покритието и смуче повечко ток.
разлика не намирам в потреблението на ток, затова съм и доволен
скоростта на нета е значително по-добра, оставам на 4G до второ нареждане![]()
Мобилните оператори вече разполагат с допълнителни честоти и би трябвало да се усети разликатаПоне при мен даунлода ми скочи и вече е над 50 мегабита (Теленор).
Аз при браузване не намирам разлика. Страниците се отварят, като при 3G. Но не съм свалял големи файлове.
Предвид слабият сигнал където живея - две чертички, предположих че ще изразходва по-бързо батерията и за това си върнах 3G-то.
То скоро ми се ъпдейтна телефона на ММ 6.0.1 и още не съм се ориентирал кое ми топи батерията толкова бързо. Може да не е 4G-то.
Ето един тест и от днес. Както се вижда, нещата са доста по-добри.
![]()
до момента във Варна не съм имал по-добър резултат от 23/11
Нещата наистина са по-добри, но все още не навсякъде го има.
предостатъчно ми е
по-важното е покритието да е добро и да няма менканици 3-4-3-4-...., което да ти гризе батерията
в това отношение съм страшно доволен и не съм забелязал нужда от по-често зареждане
Един тест от Виваком в гр.Бургас. Мтел са бая назад май.
Горният резултат на колегата е нещото, което би трябвало да бъде 4G-то на всичките оператори. Иначе е хвърляне на прах в очите.
Чакайте само да се натовари мрежата и тогава публикувайте тестове!
Тя и 3G беше бърза, когато абонатите бяха малко...