Не може да сложиш драйвери в bios. Ако в bios ,работите не са наред не може да продължиш с Windows.
Не може да сложиш драйвери в bios. Ако в bios ,работите не са наред не може да продължиш с Windows.
Е само към този хард диск ли не са наред :d. Драйвер ми е ясно, че неможе да се сложи в биос.
- - - - - - - - - -
Почти съм убеден, че е от драйвера. Трябва да го инсталирам, но го няма!
Е сега вече ако ти е читава инсталацията на Windows не би трябвало да имаш никакви проблеми.
Този пост е редактиран от emil vasilev; 15-11-16 в 22:36.
Не ти не разбираш приятелю! В момента са закачени два хард диска! Единият е старият ми ( без лоши сектори с инсталирана операционна система ), вторият е този за когото съм направил темата. В момента си разцъквам на компа, но вторият хард диск не го засича изобщо. Като махна този с windowsa и остане само вторият при инсталация на операционна система иска драйвер. Казва ми, че няма налични дискове.
- - - - - - - - - -
Демек в случаят вторият хард диск само дето е свързан! Няма никакви следи от него. Само дето в биос пише, че имало хард :D
флашна ли bios-a?
защото думите ти "свалих драйверите и ги сложих на бутващата флашка" не са равнозначни на "флашнах си дъното"
Какво значи не се вижда изобщо? В диск мениджмънт вижда ли се и втория диск под уиндоус? Ако не се вижда - или диска е скапан или биоса ти не се разбира с този диск... Пак пробвай диска на друг компютър - може да се е скапал в момента на пренасяне насам натам...
Драйвъри за някои дискове искаха по старите уиндоуси и то след като в биос се открива преди това...
Биоса е с най - новата версия. А драйвера го свалих готов инсталирам и просто го копирах във влашката с windows. Хард диска явно е заминал и на други компютри пак така го показваше, но незнам защо на всеки показваше различен капацитет.