Как да се конфигурира линукс сървър, който да хоства имидж на Windows XP и последния да се зареди на PC без хард диск ?
Как да се конфигурира линукс сървър, който да хоства имидж на Windows XP и последния да се зареди на PC без хард диск ?
Въпроса ти не е за този раздел мисля
Има едно клубче в благоевград хаха клубче със 120 пк и там е такава системата ся правят и в софия съшите хорица клубче с около 400 та в тез клубчета pc тата дето са за интернет само са с linux а тези за игри са с winxp, със сигурност знам че пцтата са с лан с боот ром, че зареждат вина в рам драйва като дори нямат хард дискове че игрите вървят перфектно и че след като делнах някои от състем папките след рестарта сичко бачкаше отново перфектно. PC тата бяха на IBM и нищо чудно те да са правили системата btw интереснам и е темата и предлагам да питаме google
аз съм правил опити с 98 ама така и не стигнах докрай тъй като не ми остана време. Помня че имаше някакъв проблем с дългите имена на файловете иначе ето един линк http://www.videoshaker.com/
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Има едно клубче в благоевград хаха клубче със 120 пк и там е такава системата ся правят и в софия съшите хорица клубче с около 400 та в тез клубчета pc тата дето са за интернет само са с linux а тези за игри са с winxp, със сигурност знам че пцтата са с лан с боот ром, че зареждат вина в рам драйва като дори нямат хард дискове че игрите вървят перфектно и че след като делнах някои от състем папките след рестарта сичко бачкаше отново перфектно. PC тата бяха на IBM и нищо чудно те да са правили системата btw интереснам и е темата и предлагам да питаме google
<div align="right">Originally posted by Tyan*-*04/05/2004*:* 0843</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мдааа.. ама замислял ли си се какво става като се препълни рам-та? ПЦ-тата са с 412Мб Рам, и някои игри издишат.. затова аз попитах и ми казаха че ПЦ-тата си имали ХДД-та.... допреди това и аз си мислех че нямат, ама ... Иначе наистина зареждат и игрите и ЕксПи-то по мрежата. Изписва нещо като "BXP Service", но си нямам представа какво е това.