Всеки път трябва да кликам ОК, безмислено е! Kак да го накарам да не ме пита за парола при всяко пускане на WinME?
Всеки път трябва да кликам ОК, безмислено е! Kак да го накарам да не ме пита за парола при всяко пускане на WinME?
Номера става със програмка, която го въвежда автоматично. Аз го правя по сложния начин, но той не е удачен в случая и затова ще ти препоръчм друг. С програмката TweakUI е най-лесно. Тази е оригиналната на Майкрософт, защото има много програми със същото име и вършат подобна работа. Та, TweakUI я има за 95, 98, МЕ и 2000, ХР и т.н. Важно е да свалиш тази за 98, МЕ. Мисля, че версия 1.33 ще ти свърши работа, може да има и по-нова, провери.
Control Panel/Network
Configuration/Primary Network Logon
Избира се Windows Logon
Така е при 98. Но все си мисля, че при ME е същото
Това от MitkoS е единия подход, но ако имаш мрежа и е нужно да се зададе потребител с парола или без парола е по-подходящ моя вариант, където потребителя и паролата се вписват автоматично при зареждане на уиндоуса.
Ето ти "Tweak UI 1.33" [72.6 KB]:
http://free.hit.bg/easy/tweakui.rar
Инсталира се по следният начин:
Десен бутон на мишката върху ".inf"-файла и след това "Install".
После търсиш приложението в "Start Menu -> Settings -> Control Panel".
В таб "Logon" попълваш потребителското си име и паролата и слагаш отметка на "Log on automatically...".
Успех!
Със System Mechanic 3.x също става и е доста лено, ползвам често и тази възможност.
Благодаря на всички за отговорите!
@MitkoS Мерси! Мисля, че това засега върши отлична работа!
@IvO™ Мерси за линка! Попрочетох това онова за Tweak UI и мисля, че има доста полезни функции ще я пробвам.
Eто тук трябваше да благодариш само на мене, защото ти отворих очите и реших проблема, но ти благодари на всички останали с изключение на когото трябваше!Първоначално публикувано от SET_time
Много ме кефиш!!! Аз си имам теория за човешката неблагодарност и като видя някой да я потвърждава много се радвам. В Библията пише, че Исус излекувал 10 човека от проказа и само един се върнал за да му благодари(!!!), от което следва, че хората са неблагодарни по природа(!) и не бива да се очаква благодарноста за свършено добро. Това е съвсем кратко и моята теория и ти благодаря, че не я опроверга.
Първоначално публикувано от ru-boy
Аз бих добавил правилата на добрия мениджмънт:
При всяко събитие следва:
1. Да бъдат наказни невинните
2. Да се наградят непричастните
3. Да се прости на виновните
4. И да се порицае нескромността на спасилите положението
@ ru-boy Всъщност първата благодарност е точно за тебе, трима човека отговорихте на поста ми и ти първи каза за TweakUI затова и първо благодаря на всички.
Другите двама форумци са споменати поименно в благодарностите защото дадоха линк и конкретно решение.
Надявам се, че не си се разсърдил Мерси и за идеята за System Mechanic 3.x знам, че отдавна си му фен.
Не, бе шегувам се, просто ми стана смешно.
http://www.x-setup.net/home.asp?lang=EN
S tazi programa stawa mnogo lesno autulogon-a. Pozwolqwa i desetki drugi nastrojki.
X-Setup Pro v8.1.110 Download: https://forum.setcombg.com/*******************/72139
@Ru-Boy - Кирилица ! ! !
Шегувам се де