Резултати от 1 до 7 от общо 7

DSL modem/router i DOCSIS 1.1 standarta

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2004

Ta znachi imam slednia vupros.

Imam namerenie da si vklucha DSL samo che iskam da izpolzvam sobstven modem vmesto da vzemam takuv pod naem ot ISP to.

Pregledah niakoi oferti ot razni firmi deto predlagat takuv dostup i popadnah na slednia standard - DOCSIS 1.1.

Porovih se iz internet a i izgledgda dosta malko firmi predlagat modemi koito da otgovariat na tozi standard. Ednata firma e motorola drugata i zabravih imeto.

Ta moga li da izpolzvam modem koito da niama DOCSIS supported.......

Niakoi da modge da mi preporucha modeli na drugi firmi, koito da otgovaryat na tozi standart....... ?

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Добре дошъл във форума. Моля те, запознай се най-напред с правилата и по-точно виж Чл.5 за кирилицата. Мога да ти отговоря подробно на въпросите, но така написани не ги разбирам точно[:D]

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

ами май БТК ти дава модем за ползване без да му плащаш наем/лизинг.

ама 60 лева на месец е неограничения достъп[]

http://www.telecom.bg/services/adsl.htm#

http://www.telecom.bg/quest/q-adsl.htm

5. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

DOCSIS и EuroDOCSIS стандартите са за кабелни модеми - интернет по кабелната мрежа (CATV). Няма нищо общо с модемите на БТК. БТК ти дава модема да го използваш.

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Въпроса за DSL модемите вече сме го разисквали във форума. Прочети написаното тук:

http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12960

http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12992

И дай малко повече пояснения дали става дума за Интернет от БТК с DSL или за Интернет по кабелната телевизия. Това са коренно различни технологии.

7. Тук е от
    May 2004

Mersi za otgovorite.

BTK ofertata malko skupichka mi izgledgda pak i triabva da skluchish dogovor za edi kolko si meseca makar da ti go davat modema bezplatno.

DOCSIS 1.1 standarta se porovih oshte malko i otkrih slednia modem na Motorola koito mislya che shte svrushi rabota - SB5100 modge da mu vidite specifikaciata na linka na dolnia red.

http://broadband.motorola.com/consum...00/default.asp

Uspiah da si namerya slednia modem za okolo 20 - 25 lv, koeto si e dobra cena.

Inache mislya che ofertata na Evrotur "razshirena usluga" izgledgda dobre. Te imat okolo pet NET dostavchika partniori ta ako ne si dovolen ot uslugata modgesh da si gi smenyash bez da triabva da smeniash kabela.

Inache mislya si vzema edin router sushto i da si napravya napravya PC to na web server. Az si go biah pravil na skoro samo che go spriah che neshto mnogo se probvaha da mi vlizat razni... Praveha mi DOS attacks, port scanove i pings of death i firewall a mi se poburka. Ta purvo she se porovya malko poveche po vuprosa da si go napravya po siguren server a i posle shte go otvorya.

Kakvo shte kadgete za modema shte svurshi li rabota?

Win XP kato platforma za web server...... kakvi sa vi otzivite? Apache to dobre raboti pod xp ama mi e malko trudno da go configuriram i linux a i toy slodgnichuk mi izgledgda....

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Mersi za otgovorite.

<div align="right">Originally posted by Flexcap - 23/05/2004 : 20:01:04</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

На теб пък мерси за "разбирането" и писането на kirilica... [xx(]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. ADSL modem - ZTE zxdsl831 -> router setup
    От kaliobg във форум Технологии
    Отговори: 68
    Последно: 31-03-10, 10:16
  2. Отговори: 20
    Последно: 12-12-09, 18:30
  3. Впечатления от wireless router/modem-а на БТК ?
    От FearMe във форум Общ - хардуер
    Отговори: 8
    Последно: 25-08-08, 09:57
  4. USB modem (Webstar Cable Modem)
    От OvErRiD3 във форум Linux
    Отговори: 3
    Последно: 22-01-05, 06:27
  5. Bratia THX e standarta za PC speakers!!!
    От BobyTT във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 28
    Последно: 20-04-03, 14:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе