Можете ли да препоръчате интернет в Борово - лан (за предпочитане) или кабеларка. И да не е от bol.bg.
Благодаря []
P.S. Блока е 217 ако има значение
Можете ли да препоръчате интернет в Борово - лан (за предпочитане) или кабеларка. И да не е от bol.bg.
Благодаря []
P.S. Блока е 217 ако има значение
че той доставчика ти е през 2 блока [^]
http://www.am-net.net/contacts.htm
Благодаря Zaphod [] A нещо по-тънко? Скоростта не е от значение...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Благодаря Zaphod [] A нещо по-тънко? Скоростта не е от значение...
<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*17/01/2005*:* 15:48:09</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
има един интернет клуб - на втората спирка на тролея в посока центъра(до някакъв измислен магазин "фантастико") - навремето ми предложиха и-нет за 15 лв/мес. , но нещо бяха скапани като скорости..-..
Може би разводнявам темата, но ще питам: А защо не bol.bg?
Както може би хиляди пъти е споменавано в този форум - безплатен обяд няма! Няма хем евтин, хем бърз, хем неограничен и каквото още се сетиш достъп.
Аз живея във 222 блок и ако реша да пускам интернет в къщи то ще е от bol.bg
/моля ако правя реклама да ми се изтрие поста/
sclera написал съм че скоростта е без значение. Нека поясня - не става дума да се свалят филми и да се виси нонстоп в dc++. Интернетът е за една мацка, която използва единствено icq и ел. поща и иска да не е през телефон, а скорост дори от 5К е напълно достатъчна в случая, нали?
Както и да е, вече взехме нет от предложението на Президента на галактиката![]()