Резултати от 1 до 2 от общо 2

Съвет за изграждане на WLAN

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2005

Имам изградена малка мрежа в блока в който живея. Искам да разширя мрежата до съседните блокове с използването на безжични устройства. Може ли някой да ми каже от какви точно устройства ще имам нужда. Ясно е че ще трябва един вид антена разпръскваща сигнала, но вероятно няма да е само това. Разстоянията до които ще се изпраща сигнал не са по-големи от 400 м и има пряка видимост.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Ами ще ти дам примерни неща какво би ти трябвало за като техника - като няма да споменавам фирми че накрая все има недоволни:

Кръгова антена - щом са на близко, с пряка видимост и не е зашумен много ефира - не е необходимо да взимаш нещо чак толкоз скъпо

Access point

Bridge-ове по един за всеки от съседните блокове(можеш да използваш и Wifi/LAN router-и ако е необходимо)

Насочени антени за всеки от съседните блокове(важи същото като за излъчвателната антена - ако стане добре само с даваните в комплектите на бриджовете/рутерите антени добре ако не...)

Пигтейли и накрайници/конектори

Това е най-общо оборудването необходимо в твоя случай.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. WLAN
    От lav4eto във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 06-03-09, 11:00
  2. LAN - изграждане
    От TopBG във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 14-10-04, 10:55
  3. Изграждане на LAN???
    От rony във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 18-08-04, 11:15
  4. Съвет за WLAN
    От kostoff във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 01-02-04, 17:04
  5. Novel 4 & WLAN
    От StratoBOB във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 30-05-03, 19:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе