Значи routera ми е D-Link: DL-514.Главния кабел от който ми идва нета е вкаран в routera (тои си има отделно гнездо за него от което после разпределя нета на останалите потребители). Доставчика ме е засекъл като е пуснал ping до routera ми (прави го 4пати на месец като пуска ping на сичките му потребители) и е видял TTL на пакетите ... Та с proxi не ме устройва, защото искам ROUTERA да разпределя NETA главния кабел за нет да е в него а не от моя PC па на routera .... а и по този начин моя PC трябва да бъде постоянно вклучен за да имат нет и другите ... и от друга страна не сичко работи под proxi а и аз имам LOKALEN servar под proxi тои не се вижда.... За сега съм скрил pinga на routera ми и като ме пита доставчика ми ЗАЩО аз му казвам че firewal ми е такъв... но незнам докога ще го лъжа тъка.
edit: 1 френд ми беше казъл че се трие софтлейра на routera и се записва нов който корегира пинга и сичко е ОК... но френда ми сега не е в БГ и няма как да го питам ;( Спомням си че ми беше казъл че този софтлейр бил някакъв LINUXски )
<font color="red">mod.edit FearMe</font id="red">
приятелю, корИгирах ти правописната грешка в заглавието, но се отказвам да го правя в целия ти пост. а относно въпроса, който поставяш - ако си поставят за цел, винаги ще те разберат. разчитай на незаинтересоваността им.