Чувал съм че е възможно, поради това, че двете устройства са със един и същ чипсет. Рових се из нета за повече информация, но не открих нищо. Ще се радвам някой даде идея как става тази операция. Благодаря предварително.
Чувал съм че е възможно, поради това, че двете устройства са със един и същ чипсет. Рових се из нета за повече информация, но не открих нищо. Ще се радвам някой даде идея как става тази операция. Благодаря предварително.
здр,не каза до каде стигна....![]()
Казаха ми че става по следния начин:
1. Започвам обновление на фърмуеъра (оригиналния на Surecom).
2. На 6-7 сек. изключвам захранването на АР-то.
3. Вкл. АП-то и се свързвам с него. Казва ми че ъпдейта е неуспешен и ми иска файла с фърмуеъра.
4. Задържам за 10 сек. натиснат бутона "reset" на АП-то.
5. Посочвам пътя към фърмуеъра на D-link.
Обаче по този начин не се получава. Някакви други идеи?
Това е доста добър начин да си превърнеш устройството в тухла, както казват братята янки. Поне става ли за подпирачка на врати?
Допълнение:Първоначално публикувано от varbancho
3а. Откъсваш три косъма от косата си над лявото ухо и ги връзваш на възел "пеперуда"
4а. Ставаш, завърташ се два пъти на лява и два пъти на дясна пета (със затворени очи), след това подскачаш три пъти, като се държиш за коленете, после сядаш
Сериозно: За подобни "фокуси" съм чувал, но това което са ти казали, не бих го опитал (освен ако не съм прежалил Surecom-а).
Ха ха ха, много смешно. Умрях си от смях.Първоначално публикувано от Slero
Не че е невъзможно, но да се опитваш при любителски условия да ашладисаш катър като кон е меко казано несериозно.
6. Отиваш до магазина и си взимаш DLINK устройство ;-)
добре де защо му се присмивате на човека,за да пита значи има защо...
Time Zone:
HW Transmit Retry Limit: 4
SW Transmit Retry Limit: 3
TransmitPower: full
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Current Transmit Output Power 30.0 dBm :Super:
SuperG :Disabled
Encryption: Disabled
Cipher selection: WEP
Authentication Type: Open System
Default transmit key: none
30db може да се направи и Surecom-a. Ако само затова ще е флашването е безсмислено.
30 dBm са 1 ват мощност! Сигурни ли сте, че нещо не бъркате?Аз АР с такива мощности (и то на 2,4 GHz, и то ефтинджос) не знам да има... то малко като микровълнова фурна става...
![]()
Е добре, 19 db не са ли 22mW, защото толкова ги дават фабрично - 22mW. Самото устройство показва , че мощността му е 19 db. Мнения?
Не са. Първо е dBm (decibels relative to one milliwatt), не dB, и второ 19 dBm = 79 mW. 22 mW са около 13,5 dBw, което е доста малко.Първоначално публикувано от muchoto
и трето SURECOMA е 18 dBm....в оригинален вид
В оригинален да, с 1-2 команди в телнет става до 30.
WISP: Грешката е моя, написал съм погрешно 30 dBm e.