Здравейте, имам много странен проблем със една PPPoE връзка и незнам как да го разреша. Ту ми тръгва ту не (Имам проблеми с логването става чак след няколоко опита)
Значи конфигурацията е Atlon64 3000 с Gigabyte дъно GA-K8NF-9 (NForce 4 чипсет ползвам вградения лан) с WindowsXP Pro. Преди нямах проблеми с PPPoE връзката към доставчика, но се наложи преинсталация на Windowsa, след което сичко почна с бъгове. Просто не иска да се логне от първия път, ами чак след няколко опита, дори трябва да рестартирам, че да стане. Интересното е че ако пусна компа и изчакам 10 минути и пробвам да се логна към доставчика там от тази връзка става от първия път. Незнам какво не съм инсталирал като хората, махнах шибания Firewall на NVidia и на Windows, но пак не ще да се махне тоя проблем. То може и така да се кара, но дразни определено, а имам чуството че има и някакъв проблем с нета и след това, защото програми като ICQ редовно ми гърмят. Ползвам драйвери за дъното и лана свалени от интернет саита на гигабайт, незнам може и от тях да е, но мисля че предишната инсталация на XP то е била със същите но не съм сигурен. Някаква идея от какво е и как може да се оправи?