Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 66

Спиране Сигнала на Wireless ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Спиране Сигнала на Wireless ...

нещата май отиват вече към вазелина, така че нека сведем примирено глави

2.  

3. Member Аватара на shanto
    Тук е от
    Feb 2008

4. Member
    Тук е от
    Nov 2006

самоче нямам достъп до покрива , инак ...
    можеш ли да ми предложиш евтин рутер , който да ми свърши работа , и как да го защитя от атмосферните влияния , най - вече дъжд , вятър , освен това ще трябва да измисля и как да го захраня на покрива ...

иначе намерих блокъри на сигнал по 200 лв , ама ...

5. Member Аватара на shanto
    Тук е от
    Feb 2008

можеш ли да ми предложиш евтин рутер , който да ми свърши работа , и как да го защитя от атмосферните влияния , най - вече дъжд , вятър , освен това ще трябва да измисля и как да го захраня на покрива ...
    какво имаш в предвид?
    каква ти е идеята?

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

може би иска да пусне безплатно интернет на арабина в оригиналната му стая, за да не се мести при него

eror, не знам откъде си останал с впечатлението, че всичко, което човек поиска може да се случи. безжичният интернет затова е измислен, за да заобикаля възможните пречки. има 2 начина да бъде ограничен или възпрепятстван:
    1. от самите му настройки
    2. заглушаване

след кято нямаш достъп до 1, а ако направиш 2 ще се наложи да се възползваш от услугите на здравната каса, не ти остава нищо друго, освен да се се бориш на друг фронт (религията ми забранява, обратен съм (то пък може да се окаже проблем, знаеш ли , водя си безразборно момичета, имам газове, имам херпес, лунатик съм, епилептик съм, клептоман съм и т.н.)

успех

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Да не пиша отделна тема искам да споделя един проблем с, който се сблъсках преди време и не намерих решение.

Шест компютъра в една стая на първият етаж на жилищен блок. Всичките са с еднакъв хардуер на които има PCI wireless карта D-Link DWL-G510, 54Mbps. Интернета го получават от рутер D-Link DIR-635(Не помня точният модел, но нещо подобно беше). ОС Win XP SP2. Направен имидж и разхвърлян на всички компютри. Компютрите работеха 4-5 месеца без никакви проблеми. Като в един "прекрасен ден" всичките започнаха да вадят син екран и да се рестартират. Грешката която изписваше на синият екран беше свързана с драйвъра на wireless картата.

След няколко връщания на имиджа на windows и преинсталиране/подменяне на драйвъра на wireless карта, проблема остана. Накрая спрях рутера и всички компютри и един по един ги пусках и пак се получаваше този рестарт.
    При спиране(disable) на wireless картата компютрите си работеха нормално. Но пуснех ли wireless картата веднага след зареждането на WIN-a компютрите се рестартираха. На края взех два компютъра и ги занесах на друго място да ги тествам. Там компютрите си работеха съвсем нормално.
    След цялата тази борба стигнах до заключението, че проблема не е нито софтуерен, нито хардуерен на въпросните шест компютъра. На края се стигна до кабелна мрежа.

Ако някой има идея от какво може да се е получило това, моля да сподели.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

FearMe , aбе да прати един анонимен сигнал в полицията, че в стая еди-коя-си, общежитие еди-кое-си, има подозрителна група араби, която всяка вечер носи някакви чертежи, и че случайно е видял надписа القنابل на някаква бележка

Следва кратък екшън в стил "24" и стаята ще е свободна ))

10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Защо не вземете да я преместите тази тема в "Дъра Бъра" и то като някаква абсолютен жест на толерантност към автора.
    Такава безмислена говорилня скоро не бях чел.
    Самия автор не знае какво точно иска, абсолютно несвързани глупости, почти нулева грамотност по темата, а останалите му гледате сеира и го правите на пъстърма вместо да си отиде темата, където и е мястото.

Братко eror, всичко което си написал е толкова несвързано, че ... оставам с впечатлението, че си изсмукваш някаква причина от пръстите за да направиш нещо нямащо нищо общо с това, което пишеш.
    Араби, сланини, фолиа ... страхотни разкази, но с неочакван край.

Най-добре е да напишеш, точно какво искаш да направиш и защо. Няма проблем и да е нещо гадно, всички сме правили подлости и недостойни неща. С различни цели.
    Напиши какъв ти е проблема, ако те е срам, с друг ник и е по вероятно да получиш смислен отговор.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Malone, човека не лъже бе, верно искат да му натресат арабина в стаята.
    Първоначално и аз като теб не вдявах, ама после получи прозрение свише и всичко разбрах по телепатичен път.
    Па и с араби съм си имал работа - по-нахални същества от тях няма и в приказките, особено ако става дума за някаква аванта или далавера. По-нахални от тях са само адвокатите.

12. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

добре де,аз знам че съм глупаво момче и трудно разбирам ,ама айде да видим дали с тия кодирани постове, дето са нащракани от името на eror и blacky съм разбрал нещо.
    Начи нещата са такива нали?
    даден съсед на eror , черпи от нета му чрез wirless.
    eror няма желанието Рашид да дърпа безплатно от нета му и търси някакъв начин,да прекрати връзката с гадният алжирец.

Едно се питам само,как стават тия работи (казах че съм глупав вече), като,за да се осъществят, трябват няколко етапа

1 за да се включим към WI FI -то на даден рутер трябва да притежаваме ключът му,които обикновено е 13 характерен, написан на етикета под самия него.
    2 да натиснем копчето именувано WI FI на самият рутер при създаването на връзката на даден компютър .
    Втора точка не е задължителна при някои рутери.

И все пак, ако е такъв случаят въпросът може да се реши поне по 5 начина, без да се слага фолио по прозорците, или каквито да са хранителни продукти.
    Промяната на самият ключ, филтриране на MAC адресите и така на татък

Лично не съм на мнението изказано от Black Adder в последният му пост.
    Бих казал по точно, че eror търси някакъв начин за придобиване на безплатен нет

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@fXOrange - няма как да знаем това при условие че човека пита как да ограничи достъпа.
    Какво е реално незнаем

Лично аз бих опитал да променя нещо във Wifi -to И тогава собственика му ще вземе мерки да го ограничи.
    Друг е въпросът ако е свободен за академични нужди то тогава лично според мен нма никакъв начин човека да се спаси от натрисане на арабин в стаята.
    Личния съвет мие да се примири че ще остане без нет и да посика $ за да я предостави цялата доброволно.
    Отделно една гневна молба до у-то на общежитието би спряла арабина от нанасяне-
    "Имам проблем с арабите- страх ме е от тях , не бих могъл да живея в стая с него и тн. "
    Докато арабина има само един довод за преместваен - да имам инернет.
    като иска интернет да си купи едно АП и да си пусне нета !

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    даден съсед на eror , черпи от нета му чрез wirless.
    eror няма желанието Рашид да дърпа безплатно от нета му и търси някакъв начин,да прекрати връзката с гадният алжирец.
    Всъщност не е точно така, нета не е на eror, а самият той черпи отнякъде на аванта. Пристига обаче един арабин в съседната стая, който е надушил че отнякъде има безплатен безжичен интернет и се включва и той на авантата. Последното обаче не се харесва на eror, и той самият търси начин как да ограничи арабина.

Ако нета беше на eror, има 1001 начина за ограничаване...

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    добре де,аз знам че съм глупаво момче и трудно разбирам ,ама айде да видим дали с тия кодирани постове, дето са нащракани от името на eror и blacky съм разбрал нещо.
    Начи нещата са такива нали?
    Фанта, фантаааа, пак нищо не си разбрал.

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    От някъде имате безплатен Wireless достъп в общежитието. Сигнала му обаче не е еднакво силен във всички стаи, а всеки иска да ползва на аванта.
    За целта, подлият арабин иска да се нанесе при теб и да внесе смут в ароматната обстановка на бърлогата ти.
    Ти искаш да го откажеш от тези му мераци, замразявайки неговия достъп до интернет, но твоя да си остане.
    Явно те е домързяло да прочетеш всички глупости, но не те е домързяло да напишеш толкоз много от своя страна

А eror се умълча, навярно вече е свикнал с новия си съквартирант

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Или свикваш или се изнасяш

18. Member
    Тук е от
    Nov 2006

тц ... разбрали сте се пак горе долу , Не не черпя интернет на аванта ... цената е вклучена в месечните ми такси за общежитие , ... арабина иска да дойде , заради интернета , тъй като , явно моята стая само има достъп до безжичния нет ... тъй като тез антени са тъй разположени , че от полувината ако не е и цялото общежитие е в сянка ... сещаш се , че всичко живо гледа да е от страната на нета ...
    гневната молба ще е днес , въпроса е че вече го натресоха , без да ме питат без нищо , а предния ден пак дойде друг арабин , който ме пита искам ли да живея с него , разкарах го ... да ама на следващия ден ми идва приятеля му с договор ... как стават тез нзн.

верно е че тоз иска само нет , както и предния , само за това идват , и хич не ги ... искаш ли ги ...

сега въпроса е как , да си пусна аз нет или да се добера до безжичен от друга стая ...

какъв рутер и т.н.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 V1.0 и wireless keyboard 6000 v2.0
    От chorlav във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 10-11-14, 12:33
  2. Продавам Belkin Wireless G Router plus wireless usb adapter
    От gamani във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 07-08-10, 15:53
  3. Изчезва сигнала от микрофона
    От taralion във форум Windows
    Отговори: 0
    Последно: 07-03-10, 18:48
  4. Нивото на сигнала на кабелната
    От fikata във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 21-11-08, 20:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе