Сигурно и с бебефон става. За микровълновите само съм чел, но нямам опит. Но телефонът вече е сигурна работа, само де се уцели правилен модел.
Сигурно и с бебефон става. За микровълновите само съм чел, но нямам опит. Но телефонът вече е сигурна работа, само де се уцели правилен модел.
Има едни машинки не ги знам как точно се казваха, ще поровя, ама като ги пуснеш в стаята наоколо всички възможни сигнали умират, няма телефони няма нищо...ако е толкова тегаво положението може нещо такова да се потърси...и вярвай ми ако няма сигнал на телефона в стаята си хептен няма да се застоява там
Ето няколко варианта:
Вариант 1 - изкарваш се много заразно болен,така никой няма да иска да е с теб.
Вариант 2 - изпреварваш събитията и си намираш съквартирант (съ.....рантка).
Вариант 3 - подаваш документи за израелско поданство и така веднага отпада варианта "съжителство с арабин".
А ето извън горния контекст решението за теб
http://audibg.com/index.php?s=29f1dd...8;#entry548596
но това може да ти навлече неприятности ако другите разберат.
извинети, ама ша ва разочаровам за варианта с микрото и телефона (освен ако може би не подкараш печката на отворена вратичка ). досега един път не съм забелязал да има проблеми с домашния wireless при разговор по телефона или пуснато микро, включително когато лаптопът е на 20см от въпросното микро
Еха тая тема е много весела
Еeror има едни безжични камери които работят на 2.4ghz и като се включят другия wireless около камерата умира!
@FearMe
Микровълновата не смущава изцяло, а само малко, но в случая понеже е слаб сигнала може да е достатъчно.
Относно телефона - написал съм, че зависи от модела, повечето не пречат на wifi-то, но пък други действат безотказно.
абе щом трябва да е нещо на 2.4 , мислех да си купувам сендер , само дето нзн дали е на 2.4
иначе тази машина е доста добра ... но 500 лв ...
"Щото ако ще прави първоначални тестове, може да се опиташ точно тогава да влошиш сигнала."
- да
другите са доста боси технически , тъй че това не е проблем ...
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7709
Изглежда същото, като онова от 500 лв.
Нищо не пише за 2.4Ghz, ще ми свърши ли работа? А и ще остане без жисием така, предполагам че мобилният му трябва..Първоначално публикувано от Ско
да ама само докато откаже арабина от стаятаА и ще остане без жисием така, предполагам че мобилният му трябва..
и аз така си помислих ,но все пак ти си преценяваш.абе щом трябва да е нещо на 2.4 , мислех да си купувам сендер , само дето нзн дали е на 2.4
иначе тази машина е доста добра ... но 500 лв ...
според мен варианта с
е по-евтинподаваш документи за израелско поданство и така веднага отпада варианта "съжителство с арабин".
ама е по - бавен ... работата се забатачи още ... дойде друг арабин с още 5 ... хелп ... поне как да симулирам на моя лаптоп отсъствие на интернет и идване в период от 30 сек напр.
Баче, тия са та харесали. интернета е само претекст
Казах ти - минавай на сланина, онова за кравите важи за индийците, не за арабеските.
Мюсулманин ли е - бега от свинско и винско, като гявол от тамян.
Ама пък от друга страна, ако се замислиш, бая пари можеш да спечелиш
абе ако до утре не съм измислил нещо лепя си фолиото без да се замислям
мога ли да си купя някаква антенка с дълъг кабел до покрива ... или да пусна кабел ли ... нзн
Не може да се използва дълъг кабел за тези антени! По скоро качваш рутер (AP) на покрива и опъваш мрежовия кабел до долу!
@eror
направо те съжалявам брато.Нямаш ли копче на лаптопа за вкл./изкл. на wireless-a.Пробвай с него , когато те "нападнат"хелп ... поне как да симулирам на моя лаптоп отсъствие на интернет и идване в период от 30 сек напр.
Опитай се да намериш AP-та откъдето получаваш сигнала(на някой покрив на сграда евентуално,на стена в коридор) и сложи нещо на пътя на визуалната линия ,поне малко да отрази сигнала, махни антена ако можеш.Не слагай нищо в стаята, защото то се вижда.Или пък пусни слуха ,че в стаята , намираща се през две стаи, сигнала е по добър.