ами настройките са ми като твойте дето си дал на снимката не става а и с генуито може да помогнепш ако не ставам нахален а звука нз ако имате идей ...
ами настройките са ми като твойте дето си дал на снимката не става а и с генуито може да помогнепш ако не ставам нахален а звука нз ако имате идей ...
Хубаво провери кабелчета, жакчета дали всичко е на местото си. Колонките в зеленото жакче!!! Долу в дясно имаш иконка на Realtek - това е техния софт за управление на звуковото устройство. Погледни там как са нещата!
Пратил съм ти лично съобщение!
[img width=800 height=550]http://i210.photobucket.com/albums/bb46/peterstamov/sound2.jpg[/img]
ам виж хубаво 1-вата снимка как на 2,3 и 4-тото немогат а се усилват или намаляват мисля че е от настроиките нешо
На първата снимка ти е за Recording Control. Там няма кво да пипаш. Тое при запис от микрофон или др. входно устройство. Точно там избираш Options>Properties>Падащото меню на Realtek Output>Ok. Трябва да ти покаже Master Volume. Там как е?
ами днес немога да ти кажа защото компа не е в нас утре ще вида и ше ти кажа
а само да питам как да разбера да не ми е исгоряла звуковата карта? защото има и такъв вариант
не вярвам, да ти е иСгоряла звуковата карта, я по добре провери колонките дали са включени в светлозеления жак.