Резултати от 1 до 3 от общо 3

Проблем с драйвери на Сони Вайо, моля за помощ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011
    Мнения
    15
    #1

    Проблем с драйвери на Сони Вайо, моля за помощ

    Имам два лаптопа Сони Вайо и с двата имам проблеми с един и същи драйвер, който контролира функционалните копчета на клавиатурата и камерата. Единия е модел VPCM13M1E и е с Windows7, а другия е VGN-S3HP и е с ХР и на двата в дивайс мениджъра ми показва, че липсва драйвер SNY 5001, който след като прерових нета се оказа някакъв направо неоткриваем или ако намеря някой евентуално и го сваля се оказва неработещ или ми изписва, че не е за моя модел и това е. На официалния сайт на Сони има този драйвер за първото Вайо, но като го сваля в папката има само някакви файлове, които въобще не знам как се инсталират и не знам какво да ги правя. Файловете са SFEP.inf , sfepx64.cat и sfepx86.cat и има 3 папки, едната е _FS_SWRINFO, вътре има 2 файла crc.info и files.info. Другата папка е х64 и вътре има файл SFEP.sys и последната папка е х86 и вътре има същия файл SFEP.sys. Как се инсталира това нещо, вече напълно се отчаях, цяла седмица се мъча с тези драйвери и нищо, прерових нета без резултат. Ако има някой, който е имал такъв проблем като мен и го е разрешил по някакъв начин, моля да ми помогне или ако някой знае как въобще да накарам функционалните копчета на двата лаптопа плюс камерата на единия да проработят, ще съм ви страшно задължен.

  2.  
     
  3. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005
    Мнения
    7,189
    #2

    Re:Проблем с драйвери на Сони Вайо, моля за помощ

    Ще се опитам да помогна за един от въпросите:
    Цитат Първоначално публикувано от luv4eto
    ... На официалния сайт на Сони има този драйвер за първото Вайо, но като го сваля в папката има само някакви файлове, които въобще не знам как се инсталират и не знам какво да ги правя. Файловете са SFEP.inf , sfepx64.cat и sfepx86.cat и има 3 папки, едната е _FS_SWRINFO, вътре има 2 файла crc.info и files.info. Другата папка е х64 и вътре има файл SFEP.sys и последната папка е х86 и вътре има същия файл SFEP.sys. Как се инсталира това нещо ...
    Отиваш в Device Manager, намираш неразпознатото устройство, десен бутон с мишката върху него, като падне менюто избираш "Update Driver", следва поредица от нови прозорци в които има възможност да посочиш папката от където да се "вземе" драйвера с който ще се прави първоначално избраното "Update Driver".

  4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011
    Мнения
    15
    #3

    Re:Проблем с драйвери на Сони Вайо, моля за помощ

    за съжаление не става и така

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 1
    Последно: 27-12-13, 05:23
  2. Упълномощен сервиз за Сони Вайо лаптопи
    От justify във форум Бял списък
    Отговори: 12
    Последно: 01-02-13, 11:21
  3. Проблем,моля за помощ
    От raikonen във форум Мобилни устройства
    Отговори: 13
    Последно: 03-04-11, 21:02
  4. проблем Сони Вайо-Самсунг
    От LuboD във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 0
    Последно: 09-03-09, 11:34
  5. Проблем със Сони Вайо
    От veskop във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 10-01-07, 11:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе