МАКС ТЕЛЕКОМ БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ
Предстои ми да реша дали да стана интернет абонат(през март 2010г.) на макс телеком -WiMAX интернет с макс кард или MAXDSL.Може и с модем във вид на USB флашка(какви са цените на този вид модем).Ще го ползвам с лап топ.
Моля кажете вашите лични впечатления за този интернет- дали има добър трафик, защото един познат ми каза, че са много зле.Трябва ми мобилен интернет за работа и сърфиране/забавления.
БЛАГОДАРЯ предварително за споделените ВИ впечатления.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от emos
 Първоначално публикувано от emos   

Така че моя коментар е че ако ви трябва за цъкане в Нет-а и има покритие на районите където ходите определено е удобен вариант (и скороста е по-добра от тази на МТЕЛ, за друтите телекоми не мога да коментирам, никога не съм ги ползвал). Ако ви трябва мобилен VPN може би трябва да се изчака зада се разреши проблема (това което и аз смятам да направя) и задължително устройството да се тества с плана за 2 дена, което е безплатно,
 Така че моя коментар е че ако ви трябва за цъкане в Нет-а и има покритие на районите където ходите определено е удобен вариант (и скороста е по-добра от тази на МТЕЛ, за друтите телекоми не мога да коментирам, никога не съм ги ползвал). Ако ви трябва мобилен VPN може би трябва да се изчака зада се разреши проблема (това което и аз смятам да направя) и задължително устройството да се тества с плана за 2 дена, което е безплатно,