Има малка вероятност но все пак да питам за желаещи да направим лан мрежа в лазур до стадиона.Ако някой от този квартал чете форума и има желание на пише.
Има малка вероятност но все пак да питам за желаещи да направим лан мрежа в лазур до стадиона.Ако някой от този квартал чете форума и има желание на пише.
Hehe s udovolstvie bih se vkluchil ama sum v Slaveykov. Bi trqbvalo da ima vuv vsichki kompleksi takiva mreji i to po nqkolko. No sme oshte daleche ot bogatite i otrakani v PC otnoshenie shopi "shopi".
Аз с удоволствие бих се включил но съм от Изгрев[:-banghead]
Az sum ot lazur...i sam na okolko 150-200metra maximum ama traa se vidim nqkoi put da se razberem...
Аз пък съм в центъра)))))))))))))
И няма с кои да си направя мрежя(((((((((((
FOX007 прати на майла някакъв телефон да се разберем.
В кой блок си , защото имам едно приятелче до стадиона , което сигурно ще се включи към мрежята ( май аз пак щте трябва да го вързвам) .
ave az sum zad krastavicata ti za koi stadion mi govori6 neftohimic.? ako si tam nqq stane ...
puk i az ne sum 4ak tolkova navit...
Зад краставицата къде има стадион бе ? В лазус е стадиона на Нефтохимик !!!
Чухте навярно за нета предоставян от ТВ Скат някой включил ли се е обадих им се и казаха мисля доста добри условия 19200kbps неограничен трафик за 10$ а скоро щели да пускат и собствени сървари?
???? Tva ko e viarno az vednaga 6a stana abonat be ... to sia pla6tam po 20 lv samo telefon za net pak kvo ostava kat gi napraiat digital ....
Доколкото разбрах трябвало и модем да се купува или да се изплаща по 5$ на месец с някаква начална такса.
Да вярно е модема е 100$ ама все един път ще се прижевее
иначе може да видите сайта на скат www.tvskat.net
Обадих им се ама ми казаха че като дам молба за включване и ще пуснат нета след 20 дена(
А пък и чакам някой ако има да си каже мнението
Abe te tia sa ludi ... iskat pari za trafik vyv vytre6nata mreja ... 6to ne go du-at i to tia 19200 kb sa si jiv maitap ...