При мен може да се каже, че изобщо няма международен Интернет...
www.yahoo.com - няма такъв сайт...Дано да оправят оптиката скоро,че не се трае!!!
При мен може да се каже, че изобщо няма международен Интернет...
www.yahoo.com - няма такъв сайт...Дано да оправят оптиката скоро,че не се трае!!!
Мдаа, който минава през BTKnet.... Имат проблеми, но ще ги оправят до довечера...
Дано...То малко БГ доставчици не използват трасетата на БТК. Може би само Спектър и Дигитални Системи (поне за тях се сещам сега)
При мене има но е само сателитен и страниците се отварят с космическа скорост.[:D]
Ми незнам за вас но при мене си има ,а съм на dila-up все още![]
При мен ту има ту няма. През повечето време има но скоростта е ниска.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Дано...То малко БГ доставчици не използват трасетата на БТК. Може би само Спектър и Дигитални Системи (поне за тях се сещам сега)
<div align="right">оргинално мнение на gkirev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Точно спектър минават през БТК и имаха проблеми.
Вързаните през Lirex и Atlantis не са имали проблеми![]()
Ей, ама реклами, брей! []Поне да беше вярно - що не пуснеш един traceroute или ping от Looking Glass на Лирекс, например до Microsoft, та да видиш няма ли проблеми?
da be lirex niama li iadove .... aide sega ... toi koi ne vzima ve4e ot BTK.net vyn6en ? i naistina e otvrat neta naposledyk mejdunarodnia degoogle se otvaria za 2 min a normalno za 10-15 sec .... aide da go opraviat 4e mamati si traka
![]()
ми аз си минавам през сателит и нямам проблеми !
А тези балъци от бтк кво да кажя []
освен на бтк, на спектър и орбител също им трябва оптиката дет се скъса аи съответно и на техните клиенти - да знаете колко isp-та са клиенти на посочените по-горе фирми? [:D]...а дано водолазите бързо я оправят щото лошо става [:D]
IPOC позволи ми да те репликирам и да кажа, че в случая БТК нямат никаква вина за това, че земята се е разтресла...Хайде стига критики...Аз също мразя БТК, но нека бъдем градивни...
yahoo.fr & yahoo.de се виждат перфектно и бързо се отварят.[]