Здравейте,
на виваком оптичен домашен интернет съм,100 Mb, от две седмици все по трудно ми отваря сайт на банка в Индия с която работя,а накрая съвсем спря да го отваря.Дава ми Грешка в шифрованата връзка и доколкото четох оплаквания на други потребители проблема е в Dns ите.Същевременно други мои колеги от други краища на Бг (които не са на Виваком) отварят сайта.По този повод,пробвах с всички браузъри,изтрих хистори,кукита и кеш, пробвах cmd ipconfig/flushdns, смених ръчно Dns си на гъгулския 8.8.8.8 и 8.8.4.4 ,пробвах OpenDNS 208.67.222.222 ; 208.67.220.220, DNs Advanteg, Няколко фрии Dns в Индиа които намерих и не се отваря тоя сайт,направо си скъсах нервите.
Инсталирах си на Chrome добавка Proxy и пробвах да вляза с IP от америка и от Uk,пак не става.Пробвах 3G и 4G ,не става.Зареждат първата страница на сайта,и нататък ми крашва.Питах колегите на какъв нет са,някакви техни градски кабеларки с нет,които ги няма във Варна.Опитах с предплатена карта от Мтел с 4G,първо че вкъщи естествено покритие няма,4G хваща само на балкона,но както и да е,дори и там,не ми зарежда сайта.
Моля помогнете,защото вече незная какво да правя,не мога да си върша работата.
Благодаря