Много съм бърз нали. [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Зависи[]
Какво ще кажеш за човек, който има 135ГБ за един месец при цена 25 лв, и освен това е недоволен?
<div align="right">оргинално мнение на etg</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Пич с теб се познаваме май! Само че не си разбрал не за 25 а за 20лв!
Подозирам, че ме бъркаш с някого. Това все пак не изключва възможността да се познаваме.
Ще кажа, че е ненормален да не е доволен!
etg коя фирма предлага тоя интернет достъп?
Абе пичове като чета инаправо ви завиждам
тука в провинцията за 20 лева ти се полагат 100мб
трафик.
Еееххх пак ли да го вадя тоя скриишот да се дразнят някои хора...
64K s BG non stop do 110K ako niama mnogo goliama natowarwane po mrejata i 4k do 8k s sveta i towa samo za 15 leva mese4no......
DeathKnight , от скрийншота ти не става ясно откъде теглиш. Може да ти е от харддиска с едно ServU
Така не звучи ли по-убедително:
Е, Техно-линка си е натоварен
Хванали сте бога за шлифера така като гледам )
....Бе гледам тук ми се пенявите с некви 100-200к......ето и от мен едно шотче...скромничко[:D]....лек T3 достъп както му викат хората[8D]
Дефакто е 100мбитое оптичен канал,но все пак не го ползвам сам[]....това е домашния ми:в работата имаме дори и CAT5 мрежа до някой доставчици от пиъра,но за съжаление нямам време да го ползвам много-много