Та това питам.....мойта е макс 10-15к даунлоуд....хехе.миля че е добре все пак,хората все още са на 56к модеми[:D]
Та това питам.....мойта е макс 10-15к даунлоуд....хехе.миля че е добре все пак,хората все още са на 56к модеми[:D]
Около 50 кб/с пиринг http, около 40 кб/с пиринг p2p. 2-7 kb/s international... []
Сега ще стане, като след лов и/или риболов... []
От София,квартал Старост-3[8D]....чувам че тук около мен имало хора които спокойно съ дърпали със 100К дори егати!!!Само където търсех някой да ми пусне и на мен ланче ама няма[V]......то и 15 е добре,все пак доперди 3-4 месеца бях със 56к връзката
в/у дома (home) - 33600 kbit/s (Rockwell 33.6 DPF Internal Modem ISA) - ~ 4KB/s(download)
у офисо(cable modem - не му знам марката):
- 512 kbit/s - ~ 64 KB(download) реално около 45KB [BG]
- 128 kbit/s - ~ 16KB - реално около 8-9 KB (download) -извън BG
все пак защо ти е тази inf ?
да не си някоя социологическа агенция ?
Тва е добре,обаче като гледам как си ги пишете....какво е това??Ми то по тая логика аз пък ви казвам че имам 10Мбитова връзка в къщи[:D]......
Дайте картинки да видим,говорите за някакви скорости тук без факти!
skorosta na LAN-a mi e 100Mbps v takuf slu4ai :P
iskate li screenshot ~
Ми...тук ми се стори достатъчно показателно...
9200 bps. доставчик МТЕЛ снимка не мога да я пратя, че цял ден ще мине...
[]
Ето и доказателство :
Смятам го за достатъчно, или???
Зависи[]
Какво ще кажеш за човек, който има 135ГБ за един месец при цена 25 лв, и освен това е недоволен?
Направо ти се възхищавам на скоростта. Но не на интернета ти, а на твоята лично - би ли ми обяснил как успя при такава скорост и файл с такава големина да направиш screenshot?
Иначе за този файл мога да демонстрирам и по-голяма скорост (въпрос на кеширане), но признавам, че не мога да направя screenshot.