от един ден , несщо нета към БГ ми се сдуха , има ли някакви проблеми в БГ?
от един ден , несщо нета към БГ ми се сдуха , има ли някакви проблеми в БГ?
moje i da ima6 nekoi virus ina4e nema problemi vzemi si proveri pc-to za virusi
Боби,то по скоро въпроса е кога ше се оправи проблема,то винаги си го е имало.просто тук заради шибаната БТК сените са едни красиви....и дори да имаш пари пак нищо не става мамка му
Как е възможно една кирлива 256к външна линия да е 500 и нагоре $,ми тва никъде по света го няма!
Как е възможно БТК да купува от франс телеком примерно линия за без пари почти,и след това да я продава на пазара ни със (забележете!!) близо 500% печалба?...и на всичкото отгоре си бият гъза да не сере с извинение!!За цялата страна един по малко от 100мб канал!
Da ve niama edna sviastna vruzka na ponosima cena.Bati daje ne moje6 da irgae6 i v 4ujdestranen server s normalna skorost.Vaobste ne stava pe****
nemoje da se igrae v international internet za6toto dosta dostav4ici si imat sateliten internet(bilo ednoposo4en ili dvuposo4en) i zatova e golqm ping-a. TOva e po fiber do evro.net
Ping statistics for 66.218.71.198:
Packets: Sent = 13, Received = 13, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 240ms, Maximum = 255ms, Average = 243ms
все още никой не е пуснал външен канал - и една от причините е че трябва да се вземе оптика от бтк до точкото от която ще става свързване с чужбина - а те не умират да дават...
по темата за БТК - те искат с по малко телефонни постове в цяла БГ(да речем от Мюнхен) да печелят повече от Дойче телеком - поделение Мюнхен.
и печелят - за миналата година > 100 млн. евро