Znae li naikoi programka koiato da instalwa klient na PC-to i az ot kadeto i da e prez Web da moga da si go uprawliawam kato Remote Desktop. Ima podobno no za Remote Desktop za XP-to. Interesuwa me za Win 98.
Znae li naikoi programka koiato da instalwa klient na PC-to i az ot kadeto i da e prez Web da moga da si go uprawliawam kato Remote Desktop. Ima podobno no za Remote Desktop za XP-to. Interesuwa me za Win 98.
VNC примерно, но ти е нужно реално IP на клиентската машина
за 98 има клиент Remote Desktop с които се връзваш за XP.. но сървис няма
PCAnywhere е много тежка.Свали си radmin ето ти link:
http://www.data.bg/f.php?fid=440482
Върши перфектна работа.Можеш да управляваш клиентските машини ,можеш само да ги наблюдаваш ако искаш, има file transfer абе готина е
не искам да си я инсталирам на мен. има ли само клиентска версия ?
Mom4eta, blagodaria wi na wsi4ki, no tezi programi sa mi izwestni i testwani ot men. Ideiata mi be6e uprawlenieto da e prez Web, za6toto ako si go pusna na moita ma6ina i ako sym na miasto kadeto imam dostyp do internet samo ot klub, edwa li da ima permission-i da run-vam exe-ta.
Възможността за достъп до "сървъра" без инсталирана клиентска програма съм я виждал наистина май във връзка с Novell, но не помня точно програмата.
Мен повече ме интересува възможността за отдалечен достъп до машина зад Proxy със консервативни настройки(да кажем само порт 8080 разрешен), тъй като по принцип такива програми ползват други портове. Тоест трябва ми програма, ползваща HTTP-протокола.
Само знам че е възможно
Абе имаше нещо такова май беше PC AnyWhere или се лъжа.Ще потърся тия дни и ще ти кажа.
BackOrifice, че и SubSeven съм ги чувал, но искам само аз да имам защитен достъп, въпреки че това не ми е приоритет. А тези "програми" струва ми се дори да имат парола не е достатъчно силна + задни вратички...
Освен това май ще се наложи да деинсталирам антивирусната(Norton2003 с нови дефиниции) на сървъра за тази цел, а това
не е добре.