Здравей те .Искам да попитам относно захранването на даден суич , на какво разстояние най-много може да бъде адаптора от суича.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.[:I]
Здравей те .Искам да попитам относно захранването на даден суич , на какво разстояние най-много може да бъде адаптора от суича.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.[:I]
Зависи по какъв кабел ще върви захранването, с какво сечение е ...по-голямо разстояние ще можеш да добиеш, ако адапрета е близо до switcha, а по дългия кабелподаваш 220В, но ако имаш предвид да захранваш по UTP cable не е желателно...
ami vij az puskam po utp kabel qubs kato trafa e vklu4en v office i po kabela na 170meta sam go zakaral i bez problemi raboti ve4e 1 godina
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ami vij az puskam po utp kabel qubs kato trafa e vklu4en v office i po kabela na 170meta sam go zakaral i bez problemi raboti ve4e 1 godina
<div align="right">оргинално мнение на mitko712</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Какво пускаш по кабела? Круши, домати? 12V на 170m в никакъв случай няма да са пак 12. Аз за 100м ползвам 10V и при суича стига към 7-8, но той работи на 7.5V.
mitko712 interesno mi e s kakwi switch rabotish che imash trase 170m ot edna godina raboteshto bezproblemno da ne govorime che puskash i zahranvaneto "12V" po tezi 170m??
V momenta davam po 25lv za remute zahranvaniq i 80lv za centralno ustroistvo koeto uj trqbwa da poddrja do 15 switch-a... Oste go testvam s 3... No tova tvoeto mi se vijda absurt - Qubs kabeli sa pylen bokluk, a Switch-ovete im zabivam adski mnogo .....Q mi kaji puskal li si ping primerno -l 1024 ???
ami rabotia i az s repotec qubs surecom c-net a mrejata mi e 10mb ina4e 100mb nema kak da se varje na takova rastoianie samo znaete no hub switch se varzvat i raboti a kakto znaete qubsa e na 12 v a nekoi dr na 7.5 v (za King Nothing) i na takova trace mu dostiga to4no kolkoto trebva i az izpolzvam impulsni zahranvania ama sam probval na tri firmi dokato mi dopadnat edni a centralnoto ustroistvo mim e traf za 15 lv a vashte za 8- kakvi sa? dam puskal sam ping i na 500m e 4 ms
В такъв случай да беше казал какво ползваш, защото от твоя постинг излиза, че ползваш стандартното захранване, и ще заблудиш камара народ (преди години и аз не мислех, че ще има проблем ако адаптерът е на 100-тина метра![]()