Zdraveite, iskam da popitam nqkoi znae li bezplatni proxy-ta.. zashtoto vrazkata mi v BG site-ovete e 10-200Kb/s, a izvan BG 2-3... ta dali shte stane da polzvam proxy i primerno da teglq i izvan BG s 4-5..10 . Znaete li takiva free serveri...?
Zdraveite, iskam da popitam nqkoi znae li bezplatni proxy-ta.. zashtoto vrazkata mi v BG site-ovete e 10-200Kb/s, a izvan BG 2-3... ta dali shte stane da polzvam proxy i primerno da teglq i izvan BG s 4-5..10 . Znaete li takiva free serveri...?
Пиши на кирилица.
Няма такива балъци, които да ти предоставят free прокси. Такива неща без пари няма.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Пиши на кирилица.
Няма такива балъци, които да ти предоставят free прокси. Такива неща без пари няма.
<div align="right">Originally posted by lemmy*-*19/01/2004*:* 02:33:29</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Има има... аз лично съм ползвал БГ прокси известно време. В момента не си спомням адресите, ще видя дали ги пазя още.
LEMMY аз си ползвам FREE proxy не плащам и левче пич ... но е към моето ИП само ,,, в смисул че е пуснато от приятел....[Yeah!]
Ми като има толкова много фрее проксита кажете ги на човека бе.
Не ми се вярва някой да ти пусне прокси просто ей така без пари. По-скоро си намери приятел, който да го направи. BTW, кажи за какво ще го използваш?