Искам да си сложа mailing list на сайта, но не знам как точно. Предполагам, че трябва да се хоства някъде или пък просто когато някой юзър си вкара е-mail-а аз трябва да го получавам по някакъв начин. Сещате ли се как може да стане[?] Благодаря[]
Искам да си сложа mailing list на сайта, но не знам как точно. Предполагам, че трябва да се хоства някъде или пък просто когато някой юзър си вкара е-mail-а аз трябва да го получавам по някакъв начин. Сещате ли се как може да стане[?] Благодаря[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Искам да си сложа mailing list на сайта, но не знам как точно. Предполагам, че трябва да се хоства някъде или пък просто когато някой юзър си вкара е-mail-а аз трябва да го получавам по някакъв начин. Сещате ли се как може да стане[?] Благодаря[]
<div align="right">оргинално мнение на laMARTIN</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Сещам се. Трябва да отидеш на платен хостинг дето поддържа поне PHP . Желателно е и база данни, въпреки че не всички скриптове изискват такава.
Забрави да правиш майлинг лист на безплатен хостинг.
Никаква база не му трябва... един CGI (smtp - post) дръпни си го от някой сайт за скриптове и да ти праща майловете на хората на твой емайл за целта, освен това може да им искаш и други данни.
Аз лично използвяам SouperMAIL за тази цел....