Искам да попитам пак, има ли универсален или поне за частни случаи начин да се скрива броя на сесиите пред интернет доставчиците? Начин да не могат да те проследят колко сесии правиш?
Темата <font color="red">НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ</font id="red">, макар че по този начин си изпълнявам и ангажимента за ново публикуване на темата. Може тук и интернет доставчиците да научат нещо полезно.
Питам, щото май имам конкретен проблем. Не съм споделял интернет, откакто съм им клиент съм го направил 2 пъти за по 5 минути за спешен случай на приятел, като през това време аз не съм бил вътре в интернет. Сега обаче моите доставчици май са чули нещо по телевизията, те по принцип не мисля, че разбират нещо, ама май броят на сесиите е ограничен до 2 или най - много 3 - флашгета блокирва още като почна да дърпам линк, който иначе се отваря нормално, а като отворя няколко сайта последователно и компютърът ми забива. По друг повод не забива. По тоя начин тия КоПеLенца ми прецакаха записвачката и един диск. Тука некъде имах една сопа, мисля следващият път като отида за вноската, да им се разплатя по мярка. Дори и не го обявиха предварително, те нямат и къде, некадърниците. Кажете, ко има как да ги мина, моля.
И много ви моля, ISP-та, не пишете в тая тема кое е морално и кое - не, щото верно съм много ядосан. ДА @@@ и експериментите @@@@@@!!!!!!!!!