Малък проблем - кажете някакъв начин за увеличаване на лимита на сесиитее на WinXP Home на повече от 5 - да кажем 10 /колкото са на XP Pro след SP2/ е достатъчно. Подмяна на някой друг файл с аналог XP Pro?
Малък проблем - кажете някакъв начин за увеличаване на лимита на сесиитее на WinXP Home на повече от 5 - да кажем 10 /колкото са на XP Pro след SP2/ е достатъчно. Подмяна на някой друг файл с аналог XP Pro?
@Kris - мисля че скоро във форума бе постнато фаилче което лъже че winxp pro e Win home
разликата бе само в името - запазва всички функции на XP Pro , само името и серийния номер са на Win home !
Не ми върши работа - имам легален ХП хоум, искам да си увелича броя на сесиите само, а не да маскирам нелегално Про като него.
Легално си остава копието на Home , просто нелегално е пачнат с WIN XP Pro Инструкции
при преинсталацията ти иска серийния номер на Home !
сори ако не съм те разбрал
Виж питай @Pat - Той ми бе споменал за някакво пачване на windows - с някакви dll -чета !
прави около 100-на конекции!
http://www.lvllord.de/?lang=en&url=tools
но не мисля че искаш това
Според мен точно това е решението - patcher-ът увеличава сесиите до 50Първоначално публикувано от Suren
За тази цел аз ползвам "xp-AntiSpy.3.95-2"
//P.S. Опитах да кача картинка но ми изписва следното:
The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved.
Това го намерих, но... увеличава ги от 10 на 50 - той е за WinXP Pro, на мен ми трябва за Home. Иначе като идея, да, точно нещо подобно ми трябва.Първоначално публикувано от emos
xp-AntySpy.. ще пробвам. Има опция за увеличаване на сесиите ли?
Да - "Special -> Connection limit..."xp-AntySpy.. ще пробвам. Има опция за увеличаване на сесиите ли?