Резултати от 1 до 10 от общо 10

"Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #1

    "Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

    това беше разговорът, който един приятел проведе преди 5 минути с един голям варненски и-нет доставчик. кой - ще се сетите сами...



    моят човек си беше спрял нета за няколко месеца, вчера си платил и му го пуснали, но при него няма нет и няма... отивам да погледна и виждам, че не му се разпознава кабелния модем ( тук вече става ясно кой е доставчика, нали? [] ). казвам му да се обади да изпратят човек, който да инсталира driver-a на кабелния модем и да се оправят нещата. разговорът се сведе до 5 минути изчакване, въпрос "с какъв windows си?", отговор: "2000" и ответното: "ами не знам дали имаме driver-и за 2000. съжалявам, не мога да ви помогна".



    задавам въпроса: ако не бях аз или някой, който да може да се оправи, как този човек ще си получи това, за което е платил? моя работа ли е да търся driver-и от нета и да правя нещо, за което на тях им се плаща?



    "не мога да ви помогна". а вие си мислите, че като си плаща човек получава нещо насреща, нали?

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    161
    #2

    "Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

    Ако знаех, че въпросния доставчик ще се окаже толкова несериозен никога нямаше да избера него през далечната 1999. Явно болестта е повсеместна щом и в големите градове се наблюдава същия синдром както при мен в малък изостанал провинциален град. Вярно, че и юзерите понякога могат да ти скъсат нервите, но и обратното понякога е също вярно. Няколко пъти съм им давал съвети как да си оправят сървърите, защото според тях проблема винаги е при потребителя, като се вземе впредвид че не се имам за много навътре точно в тази материя. Повече няма да коментирам.

    Ееех Варна - морето, вълните, хубавите хора. Язък, че се бият толкова в гърдите (за доставчика става въпрос).

  4. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна
    Мнения
    781
    #3

    "Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

    Въпросния ISP Suxx ама здраво и от всякъде.Взима а пък нищо не дава.Плащат колкото мен за двойно по ниска скорост и трафик.Ама какво да кажа рекламата е голямо нещо.Не мога да разбера толкова ли е трудно да се потърси ISP.Всички чакат да им пльоснат по една реклама на няколко крачки от къщата и това е.Сега ми се оплакват.Ама аз като им казах недей се връзва потърси не!Не можаха да намерят , пртосто не им се търсеше.

  5. Member
    Тук е от
    Nov 2002
    Мнения
    839
    #4

    "Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

    Рекламата е голяма работа , особенно ако си мързелив .



    FearMe ама и твоя човек не знае как да с оправя , ти ако си платиш не би ли искал на момента да видиш дали имаш нет или не ??

  6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    29
    #5

    "Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

    Я кажете един добър ISP. Аз съм доволен от моя, де, ама за инфо...

  7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,605
    #6

    "Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

    Много ми е интересно тука защо повечето ISP си мълчат и не се обаждат за разлика от техните си теми. Затова да има раздели и за Провайдери и за Потребители. С изключение на София в останалите градове особено по-малките мнозинството провайдъри са мърши. Извинявам се за израза. На мен при единственото ми оплакване откакто съм включен (след 2 дни набиране на телефона, все заето даваше) ми отговориха, като не ви харесва си пуснете модемчето, и без това ни станаха много абонатите. Просто са монополисти при нас.

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #7

    "Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много ми е интересно тука защо повечето ISP си мълчат и не се обаждат за разлика от техните си теми. Затова да има раздели и за Провайдери и за Потребители.

    ...........

    <div align="right">Originally posted by VanDan*-*15/04/2004*:* 10:59:30</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Виждам, че в няколко теми пропагандираш идеята да има раздел за недоволни от клиентите си провайдери и раздел за недоволни от провайдерите си клиенти. И всеки да си чете и пише в разделчето.

    Е, къде тогава ще си чуят взаимно оплакванията???

  10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,605
    #8

    "Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

    Значи аз по принцип избягвам да пиша за щяло и нещяло. Май 2г. съм регистриран във форума и не съм наръчкал сумати постове. Предпочитам да чета и научавам нови неща от другите участници - т.н. професионалисти в областа. Но темите на ISP малко ме провокираха. Да се оплакваш от тези, от които се гушиш, нещо не ми звучи добре все пак. В Щатите, а някой потребител изревал публично, а после цяла година му карат от пиле мляко за извинение и да му затворят устата. Просто и в този сегмент трябва да влязат външни, мощни финансово фирми и ще се оправят нещата. Нито ще се карат помежду си самите ISP-та(визирам скорошната т.н. Война на ISP-та), нито ще реват от клиентите, щото ще имат повече персонал за обслужване, а не един човек да върчи като финикиец и да се мъчи да огрее навсякъде. Естествено, че му идва нанагорно на човека, защото действително има клиенти-изро*и. А и идеята за разделението Провайдери-Клиенти се зароди от тях, а не съм я измислил аз. Просто те като нова гилдия може би действително имат нужда от такова място. Нямам лоши чувства към когото и да е било. Просто съм обикновен потребител и казвам каквото мисля. Спирам да коментирам повече. Да си кажат думата по-големите капацитети.

  11. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    1,393
    #9

    "Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

    Няма лошо да има отделен форум за клиенти и отделен за доставчици, но не може без общ форум. Това би означавало да си заровим главите в пясъка. Аз ще кажа нещо в единия форум, колегите ще кажат - да, така е. Някой клиент ще каже обратното в другия форум - други клиенти ще кажат - да, така е. И оттам насетне какво? По-добре да спорим заедно по проблем без да постигнем консенсус, отколкото да има два лагера, в които цари съгласие, но тези два лагера да нямат допирни точки.

  12. Member
    Тук е от
    Apr 2002
    Мнения
    256
    #10

    "Help!" ... "Не мога да Ви помогна..."

    Аз съм клиент и засега нямам проблеми с Атлантис Ботевград. Но известно време съм стоял зад сергията, а баща ми беше цял живот часовникар, затова знам и другата гледна точка.



    Коректият доставчик би постъпил така:

    - Пита още преди да вземе парите "С каква ОС сте?" и ако клиента е с ОС за която няма драйвери за техния модел кабелен модем, не му взимат парите.

    - ако е с подходяща ОС, му предлагат за левче да си купи от тях CD с драйвери, да си ги качи.

    - Питат го, ако иска, да даде още (примерно) 5 лева и да дойде човек да му качи драйверите. Или 20лева за пълно потягане на системата. Без пари и мама на татко...



    ******* Това е!!!! ******

    =====================



    Нито клиента е прав да иска някой да тръчи да му качва драйверите, нито те е трябвало да му вземат парите без да го питат с каква ОС е.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 0
    Последно: 09-05-11, 19:30
  2. Мога ли....
    От ivec във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 7
    Последно: 16-09-09, 14:11
  3. Мога ли по ЕГН или по име....
    От DerekMTN във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 05-10-06, 15:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе